mahshid6690 مدیر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 99 عنوان کی بیداره ؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 40 پست من خوابم نمیبره و حوصلم سر رفته دلم میخاست روزام پر از مشغله و کار باشن از این بیکاری خسته شدم واقعا 😕 1402/11/17 | 01:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویای___خیس عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 2339 ان شاالله هر چی به صلاح زندگیت هست اتفاق بیوفته عزیزم 😍 ممنونم گلم .ی چی میپرسم اولین حسی ک اومد تو ذهنت بگو بهم بنظره اره یا نه؟
mahshid6690 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 99 بابام نمیزاره برم سرکار انشاالله راه میفته گلم توام مثل من تو خونه برای خودت یکاری راه بنداز من انلاین شاپ جوراب زدم
mahshid6690 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 99 ممنونم گلم . ی چی میپرسم اولین حسی ک اومد تو ذهنت بگو بهم بنظره اره یا نه؟ حسم میگه آره ولی برات فقط خیر میخوام 😢😢
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12322 توام مثل من تو خونه برای خودت یکاری راه بنداز من انلاین شاپ جوراب زدم گلم کلن مخالف بابام انشاالله کارت رونق بگیرایدی پیج توبزار کسی خواست ازت بگیر خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
mahshid6690 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 99 واییییی😥😥😥😥 به خدا توکل کن بهترینش برات اتفاق میوفته
رویای___خیس عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 2339 به خدا توکل کن بهترینش برات اتفاق میوفته انشالله ممنونم
mahshid6690 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 99 گلم کلن مخالف بابام انشاالله کارت رونق بگیر ایدی پیج توبزار کسی خواست ازت بگیر وای چ سخت پس 😁 بیا پس برام جوراب بفروش من بهت چند جفت میدم بابت کمکت هر مدلی که خودت خاستی @jorab_anali_manتوی ایتا کانال دارم