mahshid6690 مدیر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 99 عنوان کی بیداره ؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 40 پست من خوابم نمیبره و حوصلم سر رفته دلم میخاست روزام پر از مشغله و کار باشن از این بیکاری خسته شدم واقعا 😕 1402/11/17 | 01:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahshid6690 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 99 من ☹شما چرا نمیخابی بیاین همه تصمیم بگیریم بخابیم 😂
رز_۰_سفید عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 875 الهی چرا چی شده ؟؟؟ ان شاالله حالش زودی خوب بشه 😍😍 ۲۶ دی عملش کردن عمل تومور مغزی تا دیشب تو کما بود 🥺💔ممنونم🥺😘 ...
رویای___خیس عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 2339 چیکار میکنی حوصلت سر نره 🤕 فکر میکنم ک یعنی چی تو ذهنشه خدا فردامو بخیر بگذرونه
mahshid6690 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 99 فکر میکنم ک یعنی چی تو ذهنشه خدا فردامو بخیر بگذرونه 😂😂😂من به این فکر میکنم فردا چ خاکی به سرم بگیرم قسطام نزدیکه
mahshid6690 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 99 دعا کنین اونی نباشع ک بهش فکر میکنم برات خیر باشه 😍
رویای___خیس عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 2339 😂😂😂من به این فکر میکنم فردا چ خاکی به سرم بگیرم قسطام نزدیکه کاش برا منم پول بود کاشکی رودی صبح شه
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12322 من پدرم نمیزاره برم سرکاردلم میخواد برم سرکارهمش میگم حوصلم سررفتامیاد بامن منچ بازی میکنهمنومیبره خرید پیاده روی ولی دلم میخواد برم سرکارخوشبحال اونایی که سرکارمیرن خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
mahshid6690 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 99 ۲۶ دی عملش کردن عمل تومور مغزی تا دیشب تو کما بود 🥺💔 ممنونم🥺😘 😢😢😢الهی خدا شفاش بده الهییی هیچ مریضی رو تخت بیمارستان نباشه و کنار خونوادشون باشن
رز_۰_سفید عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 875 😢😢😢الهی خدا شفاش بده الهییی هیچ مریضی رو تخت بیمارستان نباشه و کنار خونوادشون باشن 🥺🙏🏻❤ ...
mahshid6690 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 99 من پدرم نمیزاره برم سرکار دلم میخواد برم سرکار همش میگم حوصلم سررفتا میاد بامن منچ بازی میکنه من ... آره واقعا کار کردن خیلی خوبه منم چند ماهی هست بازار کسب و کارم خوابیده فروشی ندارم همش بیکارم ☹☹ کاش بازار عید راه بیوفته واقعا
mahshid6690 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 99 کاش برا منم پول بود کاشکی رودی صبح شه ان شاالله هر چی به صلاح زندگیت هست اتفاق بیوفته عزیزم 😍
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12322 آره واقعا کار کردن خیلی خوبه منم چند ماهی هست بازار کسب و کارم خوابیده فروشی ندارم همش بیکارم ☹☹ کاش ... بابام نمیزاره برم سرکارانشاالله راه میفته گلم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
zahra1385a عضویت: 1402/05/07 تعداد پست: 3113 ☹شما چرا نمیخابی بیاین همه تصمیم بگیریم بخابیم 😂 دلم تنگه برا آبجیمپنج روزه سرماخوردم هنوز تب دارم