امشب دلم فقط تورو میخواد مثل یه دختر که فقط پدرشو میخواد دلم فقط حمایت تورو میخواد دستهای تو وجود تو پس کجایی که پدری کنی کجایی که فقط به حضور تو محتاجم نمدونم چرا امشب فقط مخام پیش تو باشم شاید چون بریدم خستم درماندم مگه تو شاهِ بی کس ها نیستی مگه تو فریاد رس مظلومان نیستی مگه تو پناهِ غریبها نیستی مگه کوهِ غیرت و مردانگی نیستی مگه تو علی نیستی مگه تو شوهر فاطمه نیستی مگه تو پدر حسنین نیستی مگه تو خلیفه ی پیامبر نیستی مگه تو فاتح خیبر نیستی مگه تو صدای خدا نیستی مگه من گدای تو نیستم مگه من غریب و بیچاره نیستم مگه من تنها و بی کس نیستم مگه من دختر تو نیستم مگه من دختر زهرا نیستم چرا تنهام گذاشتی چرا پناهم ننیدی چرا صدامو نمیشنوی چرا بغلم نمیکنی خستم بگم یاعلی تو میای؟ بگم یاعلی منو میبری پیش خودت؟ بگم یاعلی بغلم میکنی؟ میگم یاعلی جان درمانده ام دستم بگیر خوارم نکن یاعلی یاعلی یاعلی یاعلی یاعلی یاعلی یاعلی
علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫