2777
2789
عنوان

خط محو بی بی چک

175 بازدید | 8 پست

امروز قرار بود پریود شم ینی سه ماهه گذشته  تو تاریخ ۱۶   هر ماه پریود میشدم اما هنوز خبری نیست بی بی چک زدم بعده  ده دیقه یه حاله بشدت کمرنگ  افتاد که نمیدونم مثبته یانه    بارداری قبلیمم  محو بود اما این دیگه خیلی کمرنگه 😐؟!

تعداد رای : 10
نظرسنجی
بارداری
4
40%
دوباره تست کن
0
0%
ازمایش خون بده
1
10%
تا یه هفته صبر کن
5
50%
عکسشو بزار ببینم 

انداختمش دور تو عکس کلا  معلوم نیست  زیر نور میگرفتم یکم معلوم بود ،خیلی عجولم طاقتم نگرفت فردا  چک کنم میگن صبح بهتره  اما حالت تهوع دارم از دیشب سینه هام درد گرفته   کمر درد دارم احساس میکنم زیر دلم سفت تر شده  سرگیجه هم دارم    الان دو ماهه اقدام کردم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم تا یک هفته باید صبر کنید بعد بی بی چک بذارید ولی فکر کنم با ازمایش خون زودتر نشون بده 

من از خانم لیلا علی آبادی مشاوره مامایی انلاین میگیرم همیشه خیلی خوب راهنمایی میکنن

به نظرم تا یک هفته باید صبر کنید بعد بی بی چک بذارید ولی فکر کنم با ازمایش خون زودتر نشون بده  ...

با امروز میشه دوروز که عقب انداختم الان بازم حالت تهوع دارم     شاید فردا برم ازمایش بدم  مرسی عزیزم❤️🥰

چی شد عزیزم دیگه تست زدی ؟

سلام عزیزم والا یه روز عقب انداختم اما روز دوم  خونریزیم شروع شد ولی  فقط یروزو نصفی خونریزیم نرمال بود روز دوم  خونریزیم رنگش قهوه ای خیلی تیره شد و بوی خیلی بدی داشت    روز سومش دیگه فقط لکه بینی قهوه ای دارم 

اما من چند ساله پریود میشم  موعدم ۷ روزس شیش روز خونریزی دارم روز هفتم  تموم میشه اما الان کلا دوروز شده ! نمیدونم   عادیه یا  علتش چیه  شما میدونین علتش چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟