2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین😭😭

122 بازدید | 4 پست

من ی دانشگاه دیگه قبول شدم بعد ترم یک درخواست مهمان دادم

الان سایت گلستان دیدم اساتید فرق میکنن مال مرکز اونجایی هست ک قبول شدم

فهمیدم باید بازم درخواست میدادم و دائمی نبود😭الان وقت درخواست مهمان تموم شده

چیکار کنم؟؟؟😭😭😭😭😭باید تا اردیبهشت خودم درس بخونم بعد ۲۷ اردیبهشت تغییر محل آزمون بزنم؟یعنی چی اخه چطوری نرم دانشگاه‌ وای خدا میانترم چی

دانشگاهم پیام نور هست😭😭😭

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
عزیزم فک میکنم باید خودت غیر حضوری درس بخونی برا امتحانا بعد بری به عنوان مهمون یجا دیگه امتحان بدی& ...

وای چطوری بخونم غیر حضوری همه میرن دانشگاه من تنهایی  خونه دق میکنم تا خرداد ماه😭

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چطوری بخونم غیر حضوری همه میرن دانشگاه من تنهایی  خونه دق میکنم تا خرداد ماه😭

وایی آره راستم میگی منم خودم پیام نورم 🤦‍♀️کدوم مرکزی؟؟ برو بازم ببین نمیشه کاریش کرد 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
وایی آره راستم میگی منم خودم پیام نورم 🤦‍♀️کدوم مرکزی؟؟ برو بازم ببین نمیشه کاریش کرد 

زنگ میزنم اونجایی ک قبول شدم بپرسم ولی وفتی درخواست مهمان تموم شده چیکار میشه کرد هیچی؟

استان آذربایجان شرقی ام