2821
2789
عنوان

تروخدا بیاین😭😭

122 بازدید | 4 پست

من ی دانشگاه دیگه قبول شدم بعد ترم یک درخواست مهمان دادم

الان سایت گلستان دیدم اساتید فرق میکنن مال مرکز اونجایی هست ک قبول شدم

فهمیدم باید بازم درخواست میدادم و دائمی نبود😭الان وقت درخواست مهمان تموم شده

چیکار کنم؟؟؟😭😭😭😭😭باید تا اردیبهشت خودم درس بخونم بعد ۲۷ اردیبهشت تغییر محل آزمون بزنم؟یعنی چی اخه چطوری نرم دانشگاه‌ وای خدا میانترم چی

دانشگاهم پیام نور هست😭😭😭

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂
عزیزم فک میکنم باید خودت غیر حضوری درس بخونی برا امتحانا بعد بری به عنوان مهمون یجا دیگه امتحان بدی& ...

وای چطوری بخونم غیر حضوری همه میرن دانشگاه من تنهایی  خونه دق میکنم تا خرداد ماه😭

#متعهدم‌به‌دوست‌داشتنت‌تا‌ابد❤️ اگر نظرم ت تاپیکی با شما مخالف بود ریپلای نکنین نمیخوام درگیر بشیم🫂

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

وای چطوری بخونم غیر حضوری همه میرن دانشگاه من تنهایی  خونه دق میکنم تا خرداد ماه😭

وایی آره راستم میگی منم خودم پیام نورم 🤦‍♀️کدوم مرکزی؟؟ برو بازم ببین نمیشه کاریش کرد 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
وایی آره راستم میگی منم خودم پیام نورم 🤦‍♀️کدوم مرکزی؟؟ برو بازم ببین نمیشه کاریش کرد 

زنگ میزنم اونجایی ک قبول شدم بپرسم ولی وفتی درخواست مهمان تموم شده چیکار میشه کرد هیچی؟

استان آذربایجان شرقی ام

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز