2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی

| مشاهده متن کامل بحث + 5109 بازدید | 41 پست

دفترچه استخدامی جدید اومده؟

من قبول شدم 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه چی قبول شدید؟؟؟

دبیری شیمی

امسال تغییر پایه دادم چون مادرم آموزگار بودن رفتم تو مدرسه ایشون الان مدیرم مادرمه😅

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

دبیری شیمیامسال تغییر پایه دادم چون مادرم آموزگار بودن رفتم تو مدرسه ایشون الان مدیرم مادرمه😅

جزوه کتاب چی خوندید؟؟؟چه کیفی میده مادر دختر تو یه مدرسه

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
دبیری شیمیامسال تغییر پایه دادم چون مادرم آموزگار بودن رفتم تو مدرسه ایشون الان مدیرم مادرمه😅

چ عالی تبریک میگم بهتون

منم رشتم شیمیه ولی چن سالی میشه از گرفتن مدرکم میگذره ب نظرتون ازمون چجور بود میشه از الان واس دبیری شیمی خوند؟

جزوه کتاب چی خوندید؟؟؟چه کیفی میده مادر دختر تو یه مدرسه

من کتاب های اصلی که تو دفترچه نوشته بود

خوبه فقط راهمون دوره و خسته میشم بارم خداروشکر میکنم چون براش خیلی زحمت کشیدم و ۴ بار آزمون دادم تا شد

چ عالی تبریک میگم بهتونمنم رشتم شیمیه ولی چن سالی میشه از گرفتن مدرکم میگذره ب نظرتون ازمون چجور بود ...

بنظر من یوالات ساده اس مصاحبه تخصصی سخت بود

من کتاب های اصلی که تو دفترچه نوشته بودخوبه فقط راهمون دوره و خسته میشم بارم خداروشکر میکنم چون براش ...

عزیزم راهنمایی میکنید.نوین جمعه پور کدوم بهتره؟؟؟فعلا عمومی اختصاصی بخونم

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂

چیشد عزیزم بالاخره چی خوندی 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
برو تو سایت ایران عرضه تو گوگل بزن جزوات ایران عرضه سایتش رو برات میاره همون بالا اولی هستش برو داخل ...

عزیزم‌چطور شر قبول شدی؟؟

اصلا جزواتش ب درد میخوره؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
یک گروه تو ایتا هست همه دارن میخونن

چ گروهی 

کدوم گروه

شما مبخونید؟