2777
2789
عنوان

این چه حس سمیه

60 بازدید | 6 پست

۲۰ سالمه ( چون احتمال داره بپرسید)

یه نفر که هیچ ربطی بهم نداره تو اینستا وقتی با یکی ل اس میزنه (کلمه بهتری پیدا نکردم) حرص میخورم 😐💔

چرا؟ عاشقش نیستم اصلا 

ای چرخ بازیگر بگو بالا نشینان را جای من و ما تا ابد پایین نخواهد ماند 

چون رفتار زشتیه و کاملا طبیعیه که بدت میاد

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

منم همینجوریم

چندشم میشه

با خودم میگه دختره عجب خریه که پسره داره مخشو میزنه و برا همین ناراحت میشم

آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمی‌افتد،کسی نمی‌تواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی!                              ادوارد الریک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینجوریم چندشم میشه با خودم میگه دختره عجب خریه که پسره داره مخشو میزنه و برا همین ناراحت میش ...

درسته اما علاوه بر این یه جورایی حسادت هم میکنم چرا آخه؟ من علاقه ای به این یارو ندارم 

خب این که آره ولی انگار حسادت میکنم 😑

فک نکنم اسمش حسادت باشه من شخصا لجم میگیره 

ارزش خودتو بالا بدون و سعی کن بی محلی کنی و خیلی فکر نکنی بهش

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

فک نکنم اسمش حسادت باشه من شخصا لجم میگیره  ارزش خودتو بالا بدون و سعی کن بی محلی کنی و خیلی ف ...

مرسی