2777
2789
عنوان

ادم عقده ای

181 بازدید | 16 پست

یه دوست خیلی عقده ای دارم داره میونه من و اونیکی دوستمو واقعا خراب میکنه و از این کار لذت میبره

پریروز دوستم حواسش نبود کار هنری منو یه نقاشی واقعا خفن بودن خراب کرد همون دوست عقده ایم خندید گفت خدا رو شکر که من و دوستم شنیدیم ولی من واقعا ناراحت شدم و نقاشی و پرت کردم سطل اشغال و اومدم بیرون الان به همون دوستم مسیج میدم همش میگه تو برام مهم نیستی میدونم که این دوست عقده ایم پرش کرده که مثلا من پشت سر دوستم حرف زدم به نظرتون فردا چه رفتاری باید داشته باشم؟ تورو خدا بگین 

اونی ک عقل نگهداشتن دوست خوب رو نداره بهتر ک باهات نباشه یکی دوبار باهاش رفاقت کن بهش فرصت بده و دیگه هیچ اهمیتی براش قائل نباش خودش پشیمون میشه چون از فرد عقده ای دوست خوب ب عمل نخواهد آمد و بدردش بخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی ک عقل نگهداشتن دوست خوب رو نداره بهتر ک باهات نباشه یکی دوبار باهاش رفاقت کن بهش فرصت بده و دیگ ...

بخدا من براش از جون و دل مایه گذاشتن در این حد

دوستتو طرف خودت بکش و اون دوست به قول خودت عقده ای که (نمیدونم چرا هنوز بهش میگی دوست) رو از حذف کنی ...

دوستم طرف من نیس من صد صدم اون پنجا پنجا نمیدونم واقعا چرا 

بخدا من براش از جون و دل مایه گذاشتن در این حد

بیخیال دوستیتون نشو سعی کن دوستت رو ب حرف بیاری ک چی گفته یا بگو فهمیدی یکی از قهر بودن خودمون خوشحال بود؟بعد ک پرسید کی بگو فلانی مثل اینکه حرف رد و بدل میکنه یجورایی قضیه رو روشن کن براش اگه دوستت نخواست باور کن بعد ولش کن

حالا که میدونی اون اینجوری لذت میبره. دوستیتو با دوستت به هم نزن تا حسابی بسوزه. سعی کن رابطه اتتو ه ...

فردا دوتاشونو باهم میبینم اخه نمیدونم چرا این دوستم باهام سرسنگین شده میترسم ضایعم کنه