2777
2789
عنوان

بچه ها نمیدونم چه موردی دارم من

514 بازدید | 38 پست

تازه یه جایی مشغول به کار هستم، ساده لباس میپوشم محجبه هم هستم البته بدون چادر، آرایش نهایت ضد افتاب ول نمیدونم قیافم چشه هر کی میخواد بیادحتی مردا متاهل باب آشنایی دوستی میزارن واقعا اعصابم خورد میشه 

روزای اول هم که رفته بودم سرکار صاحب کارم گفت یه چی بهتون میگم ناراحت نشید گفتم خواهش میکنم بفرمائید گفت به چشم خواهری خیلی زیبایی چرا تا الان مجرد موندین. هیچی نگفتم البته بگم ایشون متاهل هستن همسرشون هم اومدن سرکار منو دیدن. حالا با این حرفش کاری ندارم میخوام بدونم عیب کارم کجاست رفتارم کجاست که فکر میکنم من دنبال دوست پسر هستم؟

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل از تو نیست عزیزم مشکل از مردای جامعه‌س که حیاشونو قورت دادن. ببین ما زنا چه ساده ایم یکی باهام ...

اره اعصابم خورد میشه میگم خدایا اخه من که اهل بگو بخند نیستم باهاشون هم کلام هم نمیشم چرا اینجورین

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

منم معمولی میپوشم  نمیگم حجاب درست و درمون دارم اما رفتارم سنگینه و همیشه هم حلقه دستمه اما خی ...

نه تو خیابون نه تو محل کارم

بنظرم باهاشون چشم تو چشم نشو موقع صحبت کردن. سرت پایین باشه و نگاهت رو زمین.هر از گاهی تو چشمای طرف ...

اصلا مخاطبشون من نیستم به خدا. سعی میکنم اگه سوالی هم بپرسم بگم از اقای فلانی بپرسید مسئول ایشون هستن.

منم معمولی میپوشم  نمیگم حجاب درست و درمون دارم اما رفتارم سنگینه و همیشه هم حلقه دستمه اما خی ...

نه تو خیابون نه تو محل کارم

هر کسی یه ساختاری داره

شاید ساختارت قشنگه و ناخواسته بیشتر نشونش میدی

مثلا سایز کمر و باسنت به نسبت خوبه

و کمر لباست باعث میشه بیشتر تو چشم بیاد

و با پوشیدن لباسی که کمرش گشاد باشه درست میشه

یا فریم عینک یا ساق پا و ....

باید از خانمها بپرسی بگی چه لباسی رو میتونم جابجا کنم که کمتر توی دید باشم

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر