2777
2789
عنوان

#وابستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 145 پست
سلام عزیزم ب نظرم پسرا خیلی دوس دارن،ک مدام پیگیر طرف بشن دوس دارن ب دست بیارن،کلا پیگیریه زیاد از ...

مرسی گلم ارع همینکارو میکنم از این ب بعد

یچیز دیگع خیلی بهش شک دارم همیشع شک هام الکی بوده واقعا دارم آسیب میبینم و آسیب زدم بهش چجوری این شک و افکار منفی و تهمتارو از خودم دور کنم توروخدا راهنماییم کن

بهش پیام دادم گفتم چرا رفتارت اینجوریع؟

گفت شک تهمت حالمو بهم میزنه
ازاین که با آدمیم شک تهمت بی اعتمادی تو رفتارش موج میزنه حالمو بهم  میزنه

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
باش عزیزم یچیز دیگع خیلی بهش شک دارم همیشع شک هام الکی بوده واقعا دارم آسیب میبینم و آسیب زدم بهش چج ...

ببین همه این مشکلات بخاطر اعتماد به نفس پایینه، اینکه بهش شک داری یعنی خودتو پایین میدونی و فکر میکنی که بهت خیانت میشه یا بهت دروغ گفته میشه، اصلا به چیزای منفی فکر نکن چون انرژی منفی رو جذب میکنی اونی که بخوادت هیچ وقت بهت بد نمیکنه پس تو خوب خودتو بزار تا رابطه قشنگ تر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم ارع همینکارو میکنم از این ب بعد  یچیز دیگع خیلی بهش شک دارم همیشع شک هام الکی بوده و ...

ب نظرم یا اون ی رفتارایی،از خودش نشون داده ک شک تو وجودت قوت گرفته یا از اول بودی این شکلی

ب نظرم پسر باید بت حس اعتماد بده از تک تک کاراش و رفتاراش مشخص میشه

اگ پسر خوبیه بش اعتماد داری الکی خرابش نکن

ولی اینو ته ذهنت داشته باش حس زن هیچ وقت دروغ بش نمیگه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ب نظرم یا اون ی رفتارایی،از خودش نشون داده ک شک تو وجودت قوت گرفته یا از اول بودی این شکلی ب نظرم پ ...

درستع عزیزم 🥺🥺مرسی

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
ببین همه این مشکلات بخاطر اعتماد به نفس پایینه، اینکه بهش شک داری یعنی خودتو پایین میدونی و فکر میکن ...

باش عزیزم کاملا درستع مرسی خدا خیرت بدع

چجوری اعتماد بنفسمو بالا ببرم؟؟

چجوری انقدر خودمو دست کم نگیرم و پایین ندونم؟

باش عزیزم کاملا درستع مرسی خدا خیرت بدع چجوری اعتماد بنفسمو بالا ببرم؟؟ چجوری انقدر خودمو دست کم ن ...

مرسی عزیزم 

ببین آدما وقتی توی رابطه هستن احتمال اینکه اعتماد به نفسشون بیاد پایین بیشتره چون همش نگران ظاهر خودشون یا رفتارشون هستن 

در کل برای اینکه اعتماد به نفست بالا بره همیشه به ظاهرت برس، لباس خوب بپوش، ویژگی های خوبتو بنویس و جلوی آینه یا تو خلوتت تکرارشون کن و به این باور داشته باش که تو همه جوره خوبی حتی اگه یه نفرم دوستت نداشته باشه خودت مهمی که هوای خودتو داری 

من خودمم وقتی تو رابطه بودم تقریبا مثل تو بودم ولی الان میفهمم اینکه به خودم برسم، کار کنم و مستقل باشم اعتماد به نفسمو بالا میبره و اونموقع بقیه برای به دست‌ آوردنم تلاش میکنن

مرسی عزیزم  ببین آدما وقتی توی رابطه هستن احتمال اینکه اعتماد به نفسشون بیاد پایین بیشتره چون ...

خیلیم عالی عزیزم👍🏻👍🏻♥️

باش حتما😍چ خوب ان شاءالله همیشع موفق و خوشبخت باشی...♥️

مرسی عزیزم❤️ انشاالله توهم به مراد دلت برسی و در آرامش زندگی کنی🥰

فدات مرسی گلم♥️😍

آمین عزیزم😍😍

سلام عزیزم خوبی

فداتشم ببخشید سایت نبودم 

حالت بهتره؟

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
سلام عزیزم خوبی فداتشم ببخشید سایت نبودم  حالت بهتره؟

سلام عزیزم قربونت تو خوبی؟

ارع خداروشکر 

ولی وسواس فکری ولم نمیکنه همش میگم نکنع بهم خیانت میکنع نکنع چیزی ازم مخفی میکنه،نکنه دروغ میگع 

چجوری این افکار رو دور کنم

توروخدا راهنماییم کن خدا خیرت بدع