2777
2789
عنوان

#وابستگی

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 145 پست
ترس از دست دادن نداری ؟ نمیترسی ک از دستش بدی من ترس دارم میگم اگع زنگ نزنم نکنه ازم سرد شه یا این ...

نه ندارم 

با خودت بگو بره چ بهتر 

متوجهم دوسش داری ولی ادمی ک این طوری بخواد بره ارزش نگه داشتن نداره

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستش داری

ارع 🥺

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
نه ندارم  با خودت بگو بره چ بهتر  متوجهم دوسش داری ولی ادمی ک این طوری بخواد بره ارزش نگ ...

ارع واقعا 👍🏻

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
ارع دقیقا مث من  ۲۶ اون ۲۹ ارع چیزی ک ناراحتم میکنه میگم  چجوری خودتو تغییر دادی؟

میگم ک مغرورم 

مثلا ما همش تو تل چت میکنیم و از اینستا واسه هم ریلز و پست میفرستیم 

تو اینستا هیچ ری اکتی نشون نمیداد منم دو سه بار خیلی ناراحت شدم اخر ب روش اوردم 

گف بخدا همه رو میبینم ولی ری اکت بلد نیستم ، تا ۲۴ ساعت هر چقدر ابراز علاقه میکرد میگفتم ک من ری اکت بلد نیستم 😶 دیگه قشنگ یاد گرفت ک باید چطوری رفتار کنه 

یا مثلا بهش زنگ میزدم موزیک گوش میکرد همزمان ، منم عین همین کارشو کردم دیگ فهمید ک چقدر زشته 

دقیقا هر رفتاری ک باهات داره رو باهاش داشته باش ک یاد بگیره چیکار کنه 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
۴ سال

ما هم ۵ ساله با همیم 

تو تمام این مدت تو پیگیرش بودی ؟

میگم ک مغرورم  مثلا ما همش تو تل چت میکنیم و از اینستا واسه هم ریلز و پست میفرستیم  تو ا ...

عه اینم ایده خوبیع

خب دیگع چطور تونستی زنگ نزنی؟

ما هم ۵ ساله با همیم  تو تمام این مدت تو پیگیرش بودی ؟

ن دو نیم سال اول اون ...الان من🥲💔

منم اول مغرور بودم بعدش اینجوری شدم متاسفانه

پس چرا میخوای کم بشه 

اخه همش زنگ میزنم جوری این وابستگی شدید شدع ک گیر میدم

@منظومه_چشمام   @لبوشک_قآنوم   @nasim9877   @عیناه   @شهریورماهیم & ...

خودتو سرگرم بکن با چیزای مختلف

هر روز یه تایمی رو اختصاص بده به کتاب خوندن،ورزش کردن،اشپزی کردن،درس خوندن،اهنگ گوش کردن،پیاده روی کردن و...

و تو اون تایم سعی کن اصلا بهش فک نکنی و پیام اینا ندی

یا خودت رو مجبور کن ک مثلا دو ساعت پیام ندی بهش

اینطوری رفته رفته وابستگیت کمتر میشه به نظرم

عه اینم ایده خوبیع خب دیگع چطور تونستی زنگ نزنی؟

ببین هر ادمی یه مدلیه 

مثلا منو رلم واقعا با چت راحت تریم 

من خودمو تیکه تیکه کنی ب کسی زنگ نمیزنم ، فقط با زنگ زدن ب رلم مشکلی نداشتم ک اونم این طوری شد ..

رلم هم خیلی چتیه ، ینی از صبح تا اخر شب باهام چت میکنه زیاد ادم زنگ زدن نیس 

من قبلنا چون دانشجوی شهر غریب بود هرروز دو ساعت بهش زنگ میزدم و باهاش حرف میزدم 

بعدش دیدم ک این عادتش شده و تا من زنگ نزنم نمیزنه 

منم گذاشتم کنار 

چن بارم گلگی کردم ک تو ب من زنگ نمیزنی و فلان ،یاد گرفت  وقت و بی وقت زنگ میزد ولی موضوع اینه ک ما جفتمونم تو چت صحبت بیشتری داریم 

دیگ از اون زمان با خودم گفتم ک چ لزومی داره مدام بخوایم تماس بگیریم ، بزار هر طور ک راحت تره پیش بریم

شما روزی چند بار تماس میگیرین؟

ن دو نیم سال اول اون ...الان من🥲💔 منم اول مغرور بودم بعدش اینجوری شدم متاسفانه

متوجهم 

دیگه تموم دلتو بهش باختی 

سرگرمی داری ؟ درس میخونی ؟ کار میکنی ؟ باشگاه چی