2777
2789
عنوان

مایع لباسشویی

1224 بازدید | 14 پست

دوستان مایع لباسشویی رو تو قسمتی که تاید میریختم باید بریزم؟آخه اینجوری سر میخوره میره داخل لباسا چیزی نمیمونه که لباسشویی بخواد تا آخر تایم شستشو بده

یا قسمت حاله بریزم؟

اولین بارمه میخوام استفاده کنم نمیدونم چجوریه

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم
نه بغل اون جای مایع هست علامت max هم داره

الان یه پیمانه ریختم جای حاله یه پیمانه هم جای تاید

یعنی الان لباسام تمیز نمیشن؟؟؟😞

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یه پیمانه ریختم جای حاله یه پیمانه هم جای تاید یعنی الان لباسام تمیز نمیشن؟؟؟😞

چرا تمیز میشن نگران نباش اونی که ریختی هم میره رو لباسها ممکنه کفش زیاد بشه فقط 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
من مایع رو جایه همون تاید میریزم آب میاد روش میره تولباسا دیگه

آخه خیلی شله من میریزم همون اولش سر میخوره میره داخل لباسا

بعد اوایلش آبکشی میکنه کل مایع رو میشوره میبره چه فایده داره

وقتی میخوایی مایع بریزی این پلاستیکو تو این حالت بزار

تاحالا دقت نکردم ببینم اصلا مال ما این پلاستیکو داره یا نه😂😂

الان سرکارم رفتم خونه باید ببینم چجوریه

مال من این پلاستیک رو نداره ولی من بازم میریزم همین قسمت

خب اونجوری همون اول سر میخورع میرع پایین

و ماشین ک میخواد لباسارو خیس کنه این مایع قاطیش میشع و به مرحله ی شستشو که میرسع دیگه شوینده ای نیست که لباسارو تمیز کنه

خب اونجوری همون اول سر میخورع میرع پایین و ماشین ک میخواد لباسارو خیس کنه این مایع قاطیش میشع و به ...

منم موافقم ولی راه حلی به ذهنم نمیرسه جز این که نصف شوینده رو بریزم تو اون یکی قسمت که بنظرم برای پیش شستشو هست و نصفش رو بریزم اینجا که برای شستشوی اصلیه

منم موافقم ولی راه حلی به ذهنم نمیرسه جز این که نصف شوینده رو بریزم تو اون یکی قسمت که بنظرم برای پی ...

میتونی یکم پودر بریزی ، پشتش مایع رو بریزی ک سر نخورع😄

منم همین به ذهنم رسید

ولی خب پودرم خوب نیس😐

میتونی یکم پودر بریزی ، پشتش مایع رو بریزی ک سر نخورع😄 منم همین به ذهنم رسید ولی خب پودرم خوب نیس ...

عالی بود 😂حتما استفاده میکنم 

من لباسای سفید رو با پودر میشورم یه کم مایع هم اضافه میکنم از این به بعد از پودر برای ایجاد سد استفاده میکنم 😁

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز