2777
2789
عنوان

تو رو خدا به درد دلام گوش بدید...

40 بازدید | 9 پست

بابا مامانم دعوا کردن بعد مامانم ناز بابامو میکشه دستشو گرفته می دونید بابام چی میگه؟ میگه حاضرم بمیرم ولی تو بهم دست نزنی.)) داخل چشمای مامانم انگار یه چیزی فرو ریخت داشت ذوق می‌کرد می‌خندید یه دفعه خندش پاک شد آروم دستشو از دست بابام بیرون آورد..))

خب به تو چیه؟؟؟

چرا اعصاب و روانت رو میگذاری رو حرکات پدر و مادرت؟؟؟

ببخشید تند گفتم از قدیم گفتن زن و شوهر دعوا کنن احمقان باور کنند 

مامانت خودش بهتر میفهمه چکار کنه به غلط کردن بیافته 

برو پی درس ت

❤❤❤
خب به تو چیه؟؟؟ چرا اعصاب و روانت رو میگذاری رو حرکات پدر و مادرت؟؟؟ ببخشید تند گفتم از قدیم ...

جنگ و دعوا هاشون رو مخمه تا میام یکم به درس و دانشگاهم برسم همش حرفایی که بابام به مامانم میگه میاد تو سرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جنگ و دعوا هاشون رو مخمه تا میام یکم به درس و دانشگاهم برسم همش حرفایی که بابام به مامانم میگه میاد ...

بزرگترین اشتباهت این که میشینی به دعواشون نگاه میکن!!!

من بارها با همسرم دعوا کردیم جلو بچه ها 

شب هم در آغوش هم با دو تا بوسه از دل هم درآوردیم کینه ها رو...

بفکر درس ت باش

اونها اگه دعواشون جدی بود از هم جدا میشدن

❤❤❤
بزرگترین اشتباهت این که میشینی به دعواشون نگاه میکن!!! من بارها با همسرم دعوا کردیم جلو بچ ...

منم خودم می دونم دعوا ها جدی نیست ولی برای مادرم دلم میسوزه که داخل ۳۵ سالگی انقدر پیر و شکسته شده

منم خودم می دونم دعوا ها جدی نیست ولی برای مادرم دلم میسوزه که داخل ۳۵ سالگی انقدر پیر و شکسته شده

من یکسال از مامانت بزرگترم خخخخخ

زن و شوهر اینقدر بهم نزدیک هستند که شاید دلخور بشن اما کینه از هم نمیگیرن من با شوهرم دعوای کتکی هم داشتیم اما حالا میمیریم برا هم

❤❤❤