2777
2789
عنوان

واسه دل درد پریودی چی خوبه؟؟

3741 بازدید | 27 پست

من قبلا کیست ریز داشتم وصلا درد نداشتم الان 

چندماهه اینجوری انگار از شکم به پایینم بشدت درد میکنه میگرع ول میکنه پاهام همیطو اصلا عجیبه 

دمنوشای طبع گرم نمیتونم بخورم 

حساسیت دارم  انگار شکمم برزگ شده

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیاف و زنجفیل دم کرده

میترسم از شیاف تاحالانزدم یه جیز راحت تر

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

دوش آب گرم

پد ضد درد

کیسه آب گرم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خب عزیزم ی سونو بدع قطعا ای دردات و بزرگی شکمت مال کیست هست

اخ قبلا اصلا پریود نمیشدم💔 تو تایم پریودی شکم بزرگ میشه 

یعنی فکر میکردم خوب شدم 

یا عفونته یا کیستت بزرگ شده

ن عفونت ندارم 

کیست ریز دارم 

از اونایی نیست که برزگ میشن دکتر اینحوری گفت

به حالت سجده کامل بشین و دستات رو هم بذار رو زمین یه حالتی که کش بیاد، حوله رو هم داغ کن بزار زیر شکمت

سردی و آب سرد هم نخور و تو دستشویی با آب ولرم خودت رو بشور تو این ایام