2777
2789
عنوان

ابروم رفته

725 بازدید | 22 پست

بییند داستان از این قراره که ما یه دبیر مرد داریم من هم از اخلاقش خوشم میاد امروز بش گفتم که خوب درس نمیدین اونهم سر کلاس کنایه میزد بهم به طور غیر مستقیم 

منم زنگ تفریح که شد کلا شستمش گذاشتمش کنار 

بعد بهم گفت از دفترم بفرما بیرون منم اشکم درومد وسط سالن شروع کردم گریه کردن 

به ۳ ۴تا از بچه ها توضیح دادم 

بعد چون عصبانی بودم به مشاورمون هم گفتم اونم دبیر مون رو صدا زد رفتن کلی حرف زدن 

بعد مشاور اومد سر کلاس گفت آقای فلانی خارج رفته هست و ال و بل 

منم که خوب فکر کردم با خودم گفتم برم از دبیر معذرت بخوام 

به دلیل رابطه نزدیکی که با دبیر داشتیم اون گفت تو مث دخترمی(اون فک کرده به یه چشم دیگه نگاش میکنم) فقد ۲ .۳ سال کوچیکتر 

الان چیکار بکنم؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من باشم روشم نمیزنم

دقیقا امسال ماهم ی دبیر مرد دایم ۴ سال. بزرگ تره اکلش یجور خودشو گرفته بود که انگار ما چشم داریم روش

سر صف سلام دادم برگشت گفت سلام آبجی😂 اول کلاس میگفت من برادر بزرگ شما خواهرمین و... اخلاقش رو اصلا دوس ندارم رو مخ مغرور

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
من باشم روشم نمیزنم دقیقا امسال ماهم ی دبیر مرد دایم ۴ سال. بزرگ تره اکلش یجور خودشو گرفته بود که ا ...

این بدبخت اصلا مغرور نیست خیلی شوخه کلا به دانش آموز خیلی احترام میزاره 

ولی تو بگو چیکار کنم  میدونم زیاد روی کردم

یکم سنگین باش و بچه بازی از خودت درنیار

الکیم دل نبند شاید اونجوری ک میخوای پیش نره 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
این بدبخت اصلا مغرور نیست خیلی شوخه کلا به دانش آموز خیلی احترام میزاره 

ن این هیچ چی از احترام نمیفمه

بدترش اینه دخترا براش ناز میکنن حالم تو کلاس بهم میخوره

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
دیگه همه کارارو کردی دیگه میخوای چیکار کنی کاری ام مونده مگه😂

ببین این قراره سال های بعد هم دبیرمون باشه 

لج کنه به فنا میرم 

منم یه آدمی هستم که اگ یکم بهم بی احترامی بشه طرفو جر میدم 

عزیزم خودت کردی دیگه اگه آبرویم رفته باشه.ماهم سه تا دبیر مرد داریم ولی تا حالا من به غیر از سلام که اونم به زور میدم چیزی نگفتم الان نمیدونم شما چطوری باهاش راحت حرف میزنین🤔

ن این هیچ چی از احترام نمیفمه بدترش اینه دخترا براش ناز میکنن حالم تو کلاس بهم میخوره

الله توبه 🤣🤣

دبیرمون هم محله جدیدمون  هم هست 

ولی میدونم با خودش فک کرده اویزونشم