2777
2789
عنوان

قرص دیلیست❌️

8991 بازدید | 11 پست

واسه یبوست و هموروئید به دکتر مراجعه کردم بهم دیلیست و یه سری دارو دیگه داد الان خوندم که زده واسه درمون اسهال و سندروم روده تحریک پذیری ولی من که یبوستم چیکار کنم بخورم؟

منم اسهال شدم دی لیست دادن 

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لبو بخور فیبرش زیاده ،یبوست برطرف میکنه

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است  
من یبوستم پس چرا داد؟؟؟ بدترم نکنه

نمیدونم والا

دی لیست تا جایی ک من میدونم برا اسهال

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد

اره خوردم خوب بود

منم برم بخرم خدا کنه اثر کنه ،میترسم عوض ملین بودن یبو ست بدتر کنه ..چند روز خوبم باز دوباره 😐

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

منم برم بخرم خدا کنه اثر کنه ،میترسم عوض ملین بودن یبو ست بدتر کنه ..چند روز خوبم باز دوباره 😐

دکتر به من گفت این قرص باکتری های روده رو فعال میکنه در کنار داروهای دیگه اینو مصرف کردم اینطوری نبود که همین یدونه رو بخونم خوب بشم در واقع خیلی شبیه ملین عمل نمیکنه که سریع یبوست رفع بشه

دکتر به من گفت این قرص باکتری های روده رو فعال میکنه در کنار داروهای دیگه اینو مصرف کردم اینطوری نبو ...

ممنون عزیزم از پاسخگویی🙏❤سلامت باشی

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز