taban_۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8272 عنوان مدیریت مالی خونده ها بیاین 52 بازدید | 6 پست من ترم دو میخوام برممیخواستم بپرسم واسه ارشد ازمونش چطورهمن الان دانشگاه ازادممیخوام ارشد به دانشگاه خوب دولتی درس بخونم برای ازمون یعنی از الان باید چطور دری خوند؟چون بالاخره منابع متفاوته انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻 1402/11/16 | 21:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 38034 ترم دو هستین تازه هنوز کو تا ارشد شما دروس بفهمین موقع ارشد هم ده سال کنکور و اینجور چیزا نتیجه داره
taban_۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8272 ترم دو هستین تازه هنوز کو تا ارشد شما دروس بفهمین موقع ارشد هم ده سال کنکور و اینجور چیزا نتیجه داره ... میگم که میخوام برم دانشگاه خوبمن تجربی بودم الان داشنگاه ازاد یه شهر کوچیکمعصابم خورد میشه انقدر درسا سبکه احساس میکنمهمش تو جمع خنگاماخرش نفهمیوم منظوزتون انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 38034 میگم که میخوام برم دانشگاه خوب من تجربی بودم الان داشنگاه ازاد یه شهر کوچیکم عصابم خورد میشه انقدر ... اول راهی درسا سبکه من ارشد مالی دانشگاه تهران بودم فقط تستهای کنکور دو سه سال قبل خوندم از لیسانسم هم ۵ سالی گذشته بود که ارشد دادم
taban_۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8272 اول راهی درسا سبکه من ارشد مالی دانشگاه تهران بودم فقط تستهای کنکور دو سه سال قبل خوندم ... چه عالی عزیزمالان من چیکار کنم؟لازم نبست کار خاصی کنم؟فقط درس هارو مطابق چیزی که استاد میگه بخونمبعد نزدیک ازمون نمومه سوال کار کنم؟کنکور ارشد هم معدل تاثبر داره؟ انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 38034 چه عالی عزیزم الان من چیکار کنم؟ لازم نبست کار خاصی کنم؟ فقط درس هارو مطابق چیزی که استاد میگه بخ ... بله دیگه پایه تون قوی باشه سال آخر هم شروع کنین تستهای سالهای پیش زدنفکر نمیکنم معدل تاثیر داشته باشه
taban_۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 8272 بله دیگه پایه تون قوی باشه سال آخر هم شروع کنین تستهای سالهای پیش زدن فکر نمیکنم معدل تاثیر داشته ... ممنونم عزیزم انشالله که همه مون لایق و قدردان داشتههامون باشیم😄🤲🏻