2777
2789
عنوان

دل نوشته من

47 بازدید | 1 پست

امروز غمگین‌ترین حالت خودبودم 

بااونجواکردم از تمام وجودم اورصدازدم 

مگر نگفته بود بخوانید مراتااجابت کنم شمارا 

پس چه شد کدام اجابت شد ،نکند اوهم مرافراموش کرد 

ازعمق وجودم فریادش میزنم تاجوابی ندهی آنقدر خودرا خواهم زد که بمیرم 

من ازتون جواب می‌خواهم خسته ام ازسکوتت طاقت من طاق شده عمریست منتظر هستم 

بقدری که جیغ کشیده ام ودست جلو دهانم گذاشته ام گلویم درد گرفته 

جوابم رامیدهی 

من کوچک ،پست ،رذل ،خوارم اصلا بد من کم آورده ام جوابم رامیدهی 

رمقی درپاهایم نمانده تمام بدنم بی حس شده 

در گوشه ای سربه زمین میگذارم واشک میریزم خوابم می آید 

خسته که میشوم یک دل سیر گریه میکنم دراخر بدنم سرمیشود به خواب میروم 

میدانی مدتهاست منتظرم خدا اجابت کند 

من یک نفر به اندازه یک نفر به اندازه خودم با تمام سهم غم اندوه .....خسته ام کم آورده ام 

من اکنون جواب می‌خواهم توبگو تمام عمرمن کم است برای صبر

الان شاید خدا بهت میگه بنده ی من مگر نگفتم ادعونی استجب لکم . بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را پس تو دلت قرص باشد که من حاجت دل تو را میدهم .ولی اینکه کی و کجا تو را به خواسته ات برسانم با من است .بعد دوباره میگه‌لا تقنطوا من رحمةا.. ای بنده ی من هیچ گاه از رحمت من نا امید نباش خدا نگفت بنده مومن من .یعنی اگه ما گناه کارم باشیم باز رحمت خدا شامل حالمون میشه بعد دوباره بهت میگه افوض امری الی ا.. انالله بصیر بالعباد همان خدا بر بندگانش آگاه است و اگر خواسته تو رو به تعویق میندازم یا حتی دعای خواسته شدت رو شاید به اون دنیا واگذار کنم فقط به خاطر اینه که من بینا تر از تو هستم و دوست ندارم بندم با خواسته نادرستش سالها تاوان پس بده شاید تو بگی عیب نداره خودم میخوام ولی من خدا از تو بر تو مهربانترم و راضی به ناراحتی تو نیستم بعد میگه بنده من به من اعتماد کن و مطمئن باش که خواستت رو برآورده میکنم اگر نشد بهترش رو برات کنار گذاشتم.

پس بهتره به خدا اعتماد کنی چون خدا دروغگو نیست

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره