2777
2789
عنوان

۸ پیام جادویی....

195 بازدید | 17 پست

8 پیامی که میتونید به کسی که با استرس دست و پنجه نرم می کنه بگید:

1- من هیچ جا نمیرم من همین جا کنارت می مونم.

2- بذار باهم حلش کنیم، تو تنها نیستی.

3- هرموقع نیاز داشتی از احساساتت و چیزایی که توی فکرته حرف بزنی

میتونی رو من حساب کنی.

4- من همه جوره تورو قبول دارم و این مسائل از اهمیتی

که من برای تو قائلم کم نمی کنه.

5- من اینجام که گوش کنم و کمکت کنم.

6- من هرموقه که تو آماده حرف زدن بودی کنارتم، فقط صدام کن.

7- من می تونم درکت کنم چون خودم قبلاً این حسارو داشتم.

8- می دونم این مشکل واقعی و خیلی سخته پس بذار سختیشو باهم تقسیم کنیم.

محمدرضا#  

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971

خودم استرسی ام حالا کی بهم بگه😐

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من که تاثیر نداره😕

وآسه همه تاثیر داره اگر اونی که میخواید بهتون بگه

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971
خودم استرسی ام حالا کی بهم بگه😐

کسی که دوس دارین این جملات رو ازش بشنوید

اره  شاید اصلا این حرفارو ازش نشنیدم☹️🤦‍♀️

امیدوارم اونقدر واسش مهم باشین که ازش بشنوین

😐حالا وقتی من میگم استرس دارم  بقیه : خب استرس نداشته باش

اونی که دوستون داره چی میگه اون مهمه

هبچ پیامی بیشتر از این دستمو نمیلرزونه

مشترک مورد نظر با اعتصاب 85 درصد.....

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

هستم  ولی  نمیگه 🤦‍♀️🚶‍♀️

چرااا