2777
2789
ببین گرافیکت شامله چیه ؟؟چه برنامه هایی

فقط فوتوشاپ و کاربر وتایپ اگ‌ امسال البت اینو اضافه کنن ب واحدا ،ایندازین و کورل اینا نیست🥲🥲🥲من فک کردم هست

+خدایاشکرت🤍

خب کنکور هنر دادن برامنی که رایانه بودم سخته بخاطر طراحی و فیگورو...ازادم هرکس ی نظری میده،من شهرستا ...

من فکر کردم دانشجویی و دانشگاه گرافیک میخونی ، اگه دبیرستانی  هستی الان بهترین موقع هست تصمیم بگیری میخوای چکاره بشی و با توجه به اون بری دانشگاه ، ببین من راجع به رشته های دیگه راستش اطلاع ندارم دقیق راهنماییت کنم ولی راجع به دانشگاه ازاد های تهران از نظر استاد و محتوای اموزشی فرقی  با دولتی های شهرای دیگه ندارن. دانشگاه  های تاپ مثل شریف و تهران بحثش جداس و شکی نیست عالین ولی بدون ازاد تهران  با دولتی مثلا اراک فرقی نداره حداقل تو رشته های کامپیوتر.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط فوتوشاپ و کاربر وتایپ اگ‌ امسال البت اینو اضافه کنن ب واحدا ،ایندازین و کورل اینا نیست🥲🥲🥲من ف ...

افتضاحه تهش میشی که طراح در پیت ببخشیدا چون تجربه دارم میگم... تحقیق کن ببین توی دانشگاه رشته گرافیک چی یاد میدن... مثلا اگه برنامه های انیمیشن سازی و تری دی و ... باشه خوبه درغیر اینصورت مفت نمیرزه... حتی ایندیزاین هم برای تو خوب نیست تهش میشی یه طراح و  صفحه آرای بدبخت (مثل من)

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

معلمم 

راضیم به خاطر امنیت شغلی و وجهه اجتماعی 

ناراضیم از حقوق کم و ۴۴ تا بچه تو کلاس ۱۰ متری و میزای چهار نفره

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
من فکر کردم دانشجویی و دانشگاه گرافیک میخونی ، اگه دبیرستانی  هستی الان بهترین موقع هست تصمیم ب ...

من تغییر رشته ای بودم عقب افتادم و کلا داستانی داشتم پس یعنی این طراحی سایت یا خود گرافیک رشته های هستن ک بشه روشون حساب کرد حتی دانشگاه

+خدایاشکرت🤍

افتضاحه تهش میشی که طراح در پیت ببخشیدا چون تجربه دارم میگم... تحقیق کن ببین توی دانشگاه رشته گرافیک ...

جدا؟؟من فکر میکردم لاقل این برنامه ها مفیدتر و بدرد بخور تر باشن!!! 

+خدایاشکرت🤍

من تغییر رشته ای بودم عقب افتادم و کلا داستانی داشتم پس یعنی این طراحی سایت یا خود گرافیک رشته های ه ...

اره ولی تو ذهنت اینو داشته رشته هایی مثل کامپیوتر، سخت افزار  ، ای تی و گرافیک درسته که میری دانشگاه  و یه سری چیزا یاد میگیری . ولی کافی نیست و باید خودت چند برابرشون وقت بزاری یاد بگیری . دانشگاه رو یه پل ببین.

جدا؟؟من فکر میکردم لاقل این برنامه ها مفیدتر و بدرد بخور تر باشن!!! 

نه الان من فتوشاپ کورل ایلستریتور ایندیزاین ورد کامل مسلطم اما شغل آنچنانی نمیتونی باهاش داشته باشی اگه گرافیک علاقه داری برو دنبال انیمیشن سازی متحرک سازی تری دی مکس..و هزار تا برنامه جدید و به روز دیگه در غیر اینصورت یه فکری به حال رشتت بکن شغل آینده تو جایگاه اجتماعیتو می‌سازه زندگیتو ازدواجت احترامت همه و همه به دقت و انتخاب الانت بستگی داره خوب تحقیق کن 

نه الان من فتوشاپ کورل ایلستریتور ایندیزاین ورد کامل مسلطم اما شغل آنچنانی نمیتونی باهاش داشته باشی ...

راجب انیمیشنم اخه همینو میگن خصوصا بازار کارش 🤷🏼‍♀️💔 شما فریلننسرب؟ بعد خوب نیست اینکه فردی مستقل کار میکنید

+خدایاشکرت🤍

راجب انیمیشنم اخه همینو میگن خصوصا بازار کارش 🤷🏼‍♀️💔 شما فریلننسرب؟ بعد خوب نیست اینکه فردی مستقل ...

فریلنسر ایران به درد نمیخوره پولش کمه فریلنسر چند تا هست برای آمریکا و استرالیا و ... اینا خوبن که درآمدش به دلاره اما چند تا سختی داره حساب خارجی و زبان انگلیسی فول ... ضمن اینکه بعضیاشون بفهمن داخل ایرانی باهات کار نمیکنن... من برای ثبت نام و حساب مشکلی نداشتم فقط زبانم در حدی نیست که بتونم پا به پاشون حرف بزنم و تایپ کنم...و بهرحال اونم رقابتیه و مشکلات خودشو داره

راجب انیمیشنم اخه همینو میگن خصوصا بازار کارش 🤷🏼‍♀️💔 شما فریلننسرب؟ بعد خوب نیست اینکه فردی مستقل ...

من مستقل کار نمیکنم من طراح جلد چندین نشریه هستم 

جای ما شرکت خصوصی نداریم چند تا کارخانه فولاد هم هست رفتم ولی متاسفانه نیرو نمی خوان یا باید پارتی د ...

حیف شد کاش میتونستم کاری براتون انجام بدم 🥺 شرمنده شدم 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم