2777
2789
من رشتم کامپیوتر بود ولی فکر نکن دانشگاه خبریه ، اگرچه خوبه رشتت مرتبط باشه خیلی مزایا داره تو جو بچ ...

دانشگاه دولتی که نمیتونم گفتم شاید ازاد خوب باشه که اکثرا رضایت ندارن و خودشون میگن کلاس رفتن...مرسی. بابت راهنماییت عزیزدلم

+خدایاشکرت🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب من الان ۳۶ سالمه حس بدی دارم که شغلم ائمه و دارم برای دیگران کار میکنم... بخصوص که کارم برام تکرا ...

ته دلم خالی میشه چرا هی ..ببخشید میپرسم دانشگاه چی خوندین؟تاثیر داره بنظرتون یا کلاس 

+خدایاشکرت🤍

دانشگاه دولتی که نمیتونم گفتم شاید ازاد خوب باشه که اکثرا رضایت ندارن و خودشون میگن کلاس رفتن...مرسی ...

منم ازاد بودم ، برمیگشتم عقب باز هم دانشگاه میرفتم چون مدرکشو نیاز داشتم، اگه سنت کمه و قصد داری این شغل رو داشته باشی دانشگاه رو حتما برو.

اون قسمت دانشگاه خبری نبودن رو برای این گفتم که اگه یه موقع رشتت چیز دیگه ای هست و علاقه داری ناامید نشی.. 

خواهش میکنم ☺️💚

ته دلم خالی میشه چرا هی ..ببخشید میپرسم دانشگاه چی خوندین؟تاثیر داره بنظرتون یا کلاس 

بستگی داره رشته ات چی باشه من قبل از دانشگاه میرفتم سرکار رشته ام حسابداری بود.... الان تو چه مقطعی هستی؟

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
منم ازاد بودم ، برمیگشتم عقب باز هم دانشگاه میرفتم چون مدرکشو نیاز داشتم، اگه سنت کمه و قصد داری این ...

تشکر عزیزم واقعا هرکس یچیزی میگه ادم میمونه🤍 مهربونی کردی شما بابت راهنمایی.

+خدایاشکرت🤍

اره رشتم گراعیکه

خب خیلی خوبه از گرافیک یه عالمه شغل رو میتونی دنبال کنی، هم تو خود حوزه گرافیک  هم کامپیوتر. میتونی سمت انیمیشن بری ، ui ux ، گرافیست، برنامه نویسی که خودش باز یه عالمه زیر شاخه داره.

حقوق فولاد عالیه  طرفای مشهد آشنا نداری تو فولاد

مشهد نه آشنا ندارم ، ما انحصاری با عراق قرارداد داریم به ایران نمیفرستیم تولیدی نبشی هست 

نیروی اداری هم نیاز نیس 

حیفه اون همه تحصیل شرکت خصوصی کار کنین

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

مشهد نه آشنا ندارم ، ما انحصاری با عراق قرارداد داریم به ایران نمیفرستیم تولیدی نبشی هست  نیرو ...

جای ما شرکت خصوصی نداریم چند تا کارخانه فولاد هم هست رفتم ولی متاسفانه نیرو نمی خوان یا باید پارتی داشته باشی من که هیچ

الان که شما رو دیدم خوشحال شدم گفتم پاراتی جورشد😂

خب خیلی خوبه از گرافیک یه عالمه شغل رو میتونی دنبال کنی، هم تو خود حوزه گرافیک  هم کامپیوتر. می ...

خب کنکور هنر دادن برامنی که رایانه بودم سخته بخاطر طراحی و فیگورو...ازادم هرکس ی نظری میده،من شهرستانم خیلی رشتهام نداره اینجا حتی دانشگاه ازادش اصلا ب رشته های هنری اهمیتی نمیده

+خدایاشکرت🤍