2777
2789
عنوان

کسی هست فیلم زبان اصلی ببینه ؟

399 بازدید | 17 پست

تو یادگیری زبان انگلیسیتو تاثیر داشته ؟ 

چه فیلم هایی رو برای شروع پیشنهاد میدید ؟ 

اصلا ارزش داره آدم زبان اصلی ببینه ؟ 

زیرنویس انگلیسی باشه یا فارسی ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شخصه اهنگ تاثیری بیشتری روم داشته 

اما فیلم هم تاثیر گذار بوده

با زیرنویس ولی سعی کن نگاهش نکنی

با زیر نویس انگلیسی هم ببینی خوبه

کارتون نگاه کن

من آبشار جاذبه رو زبان اصلی دیدم 

اون خوک ها هم برای بهتر شدن شنیداری خوبه

من فیلم زیرنویس فارسی و انگلیسی میگرفتم چون بهضی حرفاشونو نمیفهمیدم با زیرنویس انگلیسیش میفهمیدم چی مسگی از اون طرف فارسیش هم زیرش بود بهتر میتونستم معنیشو بفهمم.... من خیلی کم کار کردم ولی اگر خیلی دقت کنی برای یادگیریت خوبه چون توی فیلم ممکنه یه کلمه بارها تکرار بشه و با تکرار شدن زیادش توی ذهنت میمونه

من اره میبینم با زیرنویس انگلیسی میبینم بعد میرم کلماتی که نمیدونم رو از دیکشنری پیدا میکنم یجا یادداشت میکنم

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

وقتی فیلم رو برای آموزش میبینی ده بار ببین

دفعه اول زیر نویس انگلیسی

مدام پاز کن و برگرد و تا وقتی کامل متوجه نشدی رد نکن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

من زیاد دیدم و باید بگم نسبت به وقتی که صرف شد، نتیجه خیلی کمی داشت. فیلمها متاسفانه یا محتوای خوبی ندارند و جملاتشون به درد یادگیری نمی خوره ( مثلا سریال فرندز رو معلمم توی کلاس زبان معرفی کرد و متاسفانه نزدیک ۲ گیگ دانلود گردم ولی نتونستم بیشتر از چند قسمت ببینم. آدم شرمش میشه هیچ داستان غیر جن سی ای توی سریال نیست) یا ذهن آدم درگیر هیجانات خود فیلم میشه.

قصدم فعلا یادگیری نیست 

پس دو بار ببینید 

یکبار با زیرنویس انگلیسی یکبار بدون زیر نویس

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چقدر جالب 

البته اون كلاس بازي محور ميره بيشتر با اسباب بازي و كلا يجا مثل خانه بازيه ميره و مربي باهاشون حرف ميزنه و بازي ميكنه 

ولي الان به حرف افتاده داستان ميگه تو بازيهاش كلا انگليسي حرف ميزنه ٤سالو هشت ماهشه از دوسالو خورده ايي رفته