2777
2789
عنوان

سرطان

328 بازدید | 13 پست

دوستان من نزدیک دوساله کلیه مو عمل کردم تومور کلیه داشتم موقع عمل منو فرستادن سی تی اسکن ندول ریه دیده شد اندازه ۱۵ میلی بود چندبار رفتم سی تی گفتن اندازه همونه بعدش به پت اسکن برونکسکوپی وسیتولوژی رفتم که همش منفی شد دکتر گقت این یه ضایعه قدیمی هست من بچگی زات الریه شدید کرده بودم تو عرض یک سال و نه ماه ققط یه میلی فرق کرده بود ک  دکترا گفتن اصلا مهم نیست 

تومور کلیه هم گرید ۱ واستیج ۱ بود محدود به کلیه نوشته شده بود تو پاتولوژی  ۴ ونیم سانت بود من ریه ام هم برونشکتازی هست به نظز شما اگ زبونم لال متاستاز بود تو این مدت معلوم میشد یان؟

ممنون میشم جواب بدید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تومور کلیه به شدت سخت درمان هست اما اگه پخش نشه و به موقع تشخیص داده شه و مورد جراحی قرار بگیرد جزو محدود کنسرهایی هست که کاملا بهبود پیدا میکند اما بیمار باید به مدت سه الی پنج سال پایش شه تا اگه کاملا تومور خارج نشده مجدد جراحی شه احتمال اینکه شما کاملا خوب شده باشید خیلی خیلی زیاد هست

تومور کلیه به شدت سخت درمان هست اما اگه پخش نشه و به موقع تشخیص داده شه و مورد جراحی قرار بگیرد جزو ...

ینی چجوری سخت درمان هست؟ زبونم لال احتمال عودش هم زیاده؟

ینی چجوری سخت درمان هست؟ زبونم لال احتمال عودش هم زیاده؟

نه شما درمان شدین

کنسر کلیه خیلی سخت درمان میشه اگر در مراحل اولیه یه بیمار خوش شانس مثل شما متوجه بشه و با جراحی تومور خارج شه دیگه بیماری تموم میشه میره انگار سنگ کلیه عمل کردین اما وقتی متاستاز بده تقریبا درمانش ممکن نیست برای همین با اینکه شما خوب شدین پزشک شما حساس هست که اگه حتی یه سلول باقی مونده باشه پیداش کنه و خارجش کنه چون جراحی تنها راه درمان صد در صد سرطان کلیه هست اما شما نگران نباشید با توجه به جواب همه چیز خوب پیش رفته و شما درمان شدین

نه شما درمان شدین کنسر کلیه خیلی سخت درمان میشه اگر در مراحل اولیه یه بیمار خوش شانس مثل شما متوجه ...

توروخدا ببخشید انقد سوال میپرسم چون واقعا نگرانم به نظرشما این تومور خدایی نکرده متاستاز داده یانه؟

واون ندول روهم ک گفتم توپت اسکن وسیتولوژی منفی شده اگ اون متاستاز بود منفی میشدن؟ ضایعه کلا غیرفعال بود خاموش بود

توروخدا ببخشید انقد سوال میپرسم چون واقعا نگرانم به نظرشما این تومور خدایی نکرده متاستاز داده یانه؟ ...

نه متاستاز خیلی با اون متفاوت هست پت اسکن حساسیت بسیار بالایی داره و اگه چیزی باشه نشون میده نگران نباشید 

نه متاستاز خیلی با اون متفاوت هست پت اسکن حساسیت بسیار بالایی داره و اگه چیزی باشه نشون میده نگران ن ...

ببخشید من تاحالا پیش انکولوژیست نرفتم تازه یادم افتاده به نظر شما لازم بود برم پیش اون یاقرص مصرف کنم؟

ببخشید من تاحالا پیش انکولوژیست نرفتم تازه یادم افتاده به نظر شما لازم بود برم پیش اون یاقرص مصرف کن ...

فعلا آنکولوژیست چون مشکلی ندارین خیلی واجب نیست ولی اگه من جای شما بودم کلا میرفتم تحت نظر آنکولوژیست ولی جراح یا داخلی هم برای پایش مناسبن