2821
2789
عنوان

قیمت طلا

246 بازدید | 20 پست

به نظرتون تو چند روز آینده پایین تر هم میاد یا دیگه نمیاد پایین؟ چون یه صد تومن ارزون تر شده

فک میکنم پروفایلم در عین شیرین عقلی اما عاقل هم بود ، امیر یکی از شخصیت های فراموش نشدنی تو صدا وسیما ست😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون الان ریزشیه دلیل نمیشه کلا همین شکلی باشه

این ریزشش مقطعیه ولی یکم دیگه بالاتر میره

احتمالا بعد از عید

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
۲۹۵۰ رفت  الان ریزشی فکر کنم بیاد پایین تر

واقعا تا این قیمت رفته؟؟

فک میکنم پروفایلم در عین شیرین عقلی اما عاقل هم بود ، امیر یکی از شخصیت های فراموش نشدنی تو صدا وسیما ست😁

احتمالا تا 2650 اینا بیاد، فعلا دست نگه دارید 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
2790
2823
2791
2779
2792