2777
2789
عنوان

خیلی تنهام با شوهرمم قهرم

390 بازدید | 13 پست

شوهرم کارش جوریه که تو هفته ۲ روز یا ۳ روز خونه هست بستگی داره 

همیشه تو این چهار دیواری تنهام شب تنها میخوابم صبح تنها بیدار میشم همه کارامو تنهایی میکنم به خدا گاهی صدای خنده بقیه از ساختمون میاد دست خودم نیست حسودیم میشه نمیگم تنهایی رو دوست ندارم اتفاقا تنهایی و آرامش رو دوست دارم ولی الان که دارم فکر میکنم سه ساله ازدواج کردیم شاید نصف یا بیشتر این سه سال رو تنها بودم ولی الان که قهریم تنهایی بیشتر بهم فشار آورده نه زنگی نه پیامی حداقل قبلا زنگ میزد بهم تنها هم باشی حال روحیت خوب باشه حداقل 

الان حالم داغونه ۱۰ روزه پریودم عقب افتاده بدنم کوفته است کلافه ام تنهایی رفتم آزمایش دادم اصلا دلم نمیخواد بچه بیارم نمیدونم چرا نمیدونم چرا انقد میترسم انقد بدم میاد مخصوصا الان که قهریم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احساس میکنم بخشی از ناراحتیت به خاطر به هم ریختن هورمونهاته

آره اتفاقا تو این دوران دعوا کردیم که هورمونام بهم ریخته بود الکی الکی دعوا شد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا دعوا کردین سعی کن آشتی کنین ولی بار دار نشو تا وقتی این زندگیو دوس داشته باشی

زندگیمونو دوس دارم حتی با تنهاییاش ولی نمیدونم چرا انقد از بچه آوردن انقد میترسم شابد چون خودم فرزند طلاقم وحشت دارم  

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بارداری؟

نه فک نکنم چون جلوگیری کردم اتفاقی نیفتاده 

ولی خیلی بدنم درد میکنه کمرم و سینه ام درد میکنن 

اصلا آمادگی بچه آوردن رو از نظر روحی ندارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوشبحالت شوهر داری

مرسی گلم ولی چه فایده اگه آدم قهر کنه ای کاش آدم با عشق ازدواج کنه چون عشق بعد ازدواج تا تقی به توقی بخوره از بین میره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40