2777
2789

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجا راهشو نمیگن که هیچ انگ قاتل بودن میزنن بهت اخرت بهت عذاب وجدان میدن  

اخرشم تاپیکتو میترکونن 

بحث کردن با  بعضیارو توهین به خودم خانواده ام تحصیلاتم و کتابایی که خوندم میدونم 
نکن دختر ....بزار بمونه باعث خیر و برکت میشه ...شاید اوایل سخت باشه اما بعدا خدا رو شکر میکنی...پس م ...

مثلا به حرف این خانوم گوش بدی گول اون حرف خیر و برکشتو بخوری هم اولیه رو بدبخت میکنی هم دومیه رو

بحث کردن با  بعضیارو توهین به خودم خانواده ام تحصیلاتم و کتابایی که خوندم میدونم 

اون موقع که لذت میبردی باید فکرشو میکردی😑

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

من دوستم ناخواسته اورد اولی پسره دومی دختر شد...

انقدر دوستشون داره ک نگو

میگه خیلی خوبه سنشون نزدیک همه خیلی باهم جورن.

البته اون اولی شش هفت ماهش بود ک ناخواسته دومی را اورد

تازه اولی را با بدبختی اورده بود تنیلی داشت باورش نمیشد سر دومی

اگه هیکلت خوبه و وضع مالیتون ب نظرم اوکیه

بزار بیاد 

با هم بزرگ میشن 

البته اگه توانایی مالی و تربیتشو داری 

وگرنه صرفا بخاطر کوچیک بودن بچه اولت کاری نکن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜