2777
2789

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا راهشو نمیگن که هیچ انگ قاتل بودن میزنن بهت اخرت بهت عذاب وجدان میدن  

اخرشم تاپیکتو میترکونن 

بحث کردن با  بعضیارو توهین به خودم خانواده ام تحصیلاتم و کتابایی که خوندم میدونم 
نکن دختر ....بزار بمونه باعث خیر و برکت میشه ...شاید اوایل سخت باشه اما بعدا خدا رو شکر میکنی...پس م ...

مثلا به حرف این خانوم گوش بدی گول اون حرف خیر و برکشتو بخوری هم اولیه رو بدبخت میکنی هم دومیه رو

بحث کردن با  بعضیارو توهین به خودم خانواده ام تحصیلاتم و کتابایی که خوندم میدونم 

اون موقع که لذت میبردی باید فکرشو میکردی😑

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

من دوستم ناخواسته اورد اولی پسره دومی دختر شد...

انقدر دوستشون داره ک نگو

میگه خیلی خوبه سنشون نزدیک همه خیلی باهم جورن.

البته اون اولی شش هفت ماهش بود ک ناخواسته دومی را اورد

تازه اولی را با بدبختی اورده بود تنیلی داشت باورش نمیشد سر دومی

اگه هیکلت خوبه و وضع مالیتون ب نظرم اوکیه

بزار بیاد 

با هم بزرگ میشن 

البته اگه توانایی مالی و تربیتشو داری 

وگرنه صرفا بخاطر کوچیک بودن بچه اولت کاری نکن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜