2777
2789
عنوان

دردت بجونم🖤

1825 بازدید | 17 پست

خبر آوردن خبر شد راست گفتن که داداشیت تو خون غلتانه میخوام گیس بکنم برات داداش سربازمو از دست دادم داداشی اون ساعت کی برات لالایی خوند؟تن خونیتو کی گذاشت رو پاش؟ لالایی میخونم برا سربازم داداشی من بی تو دیگه نفسی برام نمونده لالا لا داداشی خوشگلم امشب مهمان خاکه دوست و رفیقاش خبر دار کنین نگاه کنید دوستون سر رو خاک گذاشته زودتر برسید یارای دلتنگ داداش مهربونم پر کشیده تو آسمون مزارشو چراغون‌کنید داداش سربازم دلش تنگ نشه تو تاریکی خواهرت فدای اون قهرت حیف بود پرپر شه چهره ی ماهت جونم فدای دل پر دردت غرق خون دیدم چهره ی شیرینت کاش میدونستی بی تو چه حالی دارم بی قراری میکنم داداش تا روزی که ببینمت امشب داداشی گریه کارمه دردت به این دل بی قرارم داداشیم تو نامه آخرت نوشتی مامان ببخشی که پیرت کردم حلال کن این پسر توی قبر اسیرت بابا سر بزار رو قبر تنگم به جون خودت خیلی دلتنگم قطره قطره اشک بریز رو قبر پسر جوانت تا بتونم دوریتو تحمل بیارم.....😭🖤

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودکشی کرده تو پادگان خدا رفتگانتو بیامرزه

وای خدادلم ریخت نامزدمنم سربازه😭😭😭😭کاش این تاپیونمیدیدممممممم😭😭😭😭😭😭😭

چراخب خودکشی کردن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

وای خدادلم ریخت نامزدمنم سربازه😭😭😭😭کاش این تاپیونمیدیدممممممم😭😭😭😭😭😭😭 چراخب خودکشی کردن😭 ...

نمیدونم چرا خودمم تو شوکممم😭

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤
خودکشی کرده تو پادگان خدا رفتگانتو بیامرزه

درد همه ی وجودمو گرفت ...چقدر غمگین شدم، هیچ حرفی نمی دونه درد شما رو کم کنه...چقدر برای شما سخت میگذره...متاسفم...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
2790
2778
2791
2779
2792