2777
2789

نشانه های فرد چشم خورده

[علایم چشم زخم]

🧿زردی چهره و رنگ پریدگی به همراه کسالت و سستی و پرخوابی ویا بی خوابی

🧿احساس درد در سطح پائین تر از پشت ویا بالاتر از کتف

🧿سردرد مداوم به همراه درد در اطراف سر و سوزش معده،درد در بدن بی دلیل

🧿احساس غیرطبیعی مانند عصبانیت شدید و زود هنگام ویا گریه بدون دلیل مشخص

🧿وسواس فکری وعملی، بیخوابی در شب

🧿تنگی نفس درد بیش از حد قلب و احساس ناراحتی و تنگی در سینه

🧿احساس درد در بین دو شانه ویا در قسمت پایین کمر

یکی اینو فرستاد بود برام 🖐️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راه های زیادی داره خودم که خیلی مریض میشدم الان خوبم چه مشکلی داری؟

به منم بگو همیییشه خدا راهی بیمارستانم همش سردمه تبو لرز دارم بدن دردم شبا پاهام میپره با اینکه ۱۹ سال بیشتر ندارم...

مرسی عزیزم🥲 میخام جند روز دیگ برم ازمایش بدم میترسم ار سرطان خون علائمشم دارم حالم خوب نیست تروخدا ...

نه انشالله ک چیزی نیس فکر منفی نکن تروخدا..

جواب آزمایشتم گرفتی تاپیک بزن منم تگ کن نگرانت شدم

انشااله جوابش خوب باشه ای خدا دیگ طاقت ندارم همه جونم شده مریضی و فکرای منفی دچار وسواس شدم از بس مر ...

کسی نمیتونه کمکت کنه خودت دست خودتو بگیر پاشو زمین گیر نکنی خودتو سرطان خون مگ الکیه...منم مث خودتم حالم اینقد بده از دیروز تا الان ۳ تا سرم وصل کردم 

چکار کنم تو بگو چکار کنم همش میگم نفرین پشت سرمه که روز خوش نمیبینم به نظرت نفرین ناحق میگیره؟ من ار ...

نه عزیزم خدا عادله نفرین ناحق نمیگیره صدرصد...از دعا گربه سیاه بارون نمیباره...همین شاید چشم زخمی تو زندگیته بزار چند وقت پیش یه کاربر یچیزی بهم گف عکس واست میفرستم انجام بده شاید خوب شدی...