2777
2789

بچها ماشین اطلس ثبت نام کسی کرده برای رنگ ماشین رفتین انتخاب کنید نمیدونین کی باید بریم برای انتخاب رنگ ماشین شما خبر ندارین

پدرم برا خودش کرد تو همون ثبت نام سفید زد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بچه ها برا ما در اومده  داشتیم چول جمع میکردیم تکمیل وجه کنیم از جمعه نوشته موردی یافت نشد 

برا شما کی بود وقتش 

پولمون جور شده اما از جمعه دیگه تو واریز منتخبین چیزی نیس چیکار کنم

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

الان برا شما کی زده بود برا من تا هفته قبل نوشته بود تکمیل وجه این هفته قرار بود تکمیل کنیم مینویسه موردی یافت نشد

🐥🧡💛😍🌈☔ب آرزو هایم قول رسیدن داده ام من میتوانم چون خدا را دارم🌹🌹🌹🌹

ع واقعنی چرا ب ما گفت رنگش هنوز نیومده یعنی بریم بپرسیم

اطلاع ندارم فقط ب بابام گفتم ماشین رنگش رو چی زدی گفت سفید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
یعنی داخل داشتبرد ماشین را هم رنگشو انتخاب کردن گلم

بله