2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون 20 ها به کارم نیومد البته بی تاثیرم نبودن ولی چون باهوش بودم تونستم راهی واسه خودم پیدا کنم

درواقع 20 هامم حاصل هوشم بود

خداروشکر

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

قرار نیست به جای خیلی خوبی برسه همش.

من چون درس خوندن رو دوست داشتم و نمره خوب بهم اعتماد به نفس میداد درس میخوندم.

هرکس هم یه جوره روحیه‌اش. یکی آدم درس خوندن نیست. یعنی اصلا هوش حفظ کردن نداره ولی هوش کلامی یا فیزیکیش ممکنه بالا باشه و تو زمینه‌های دیگه موفق بشه. یکی هم برعکس

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من دوستای نمره بیستم واقعا به جاهای خوب رسیدن، یکیشون پزشک متخصص، یکی سرپرستار بخش آی سیو، یکی دکترای روانشناسی تو کلینیک شمال شهر، یکی دکتر داروساز شده 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

من درسم خوب نبود الان هم یک علاف بیکارم

فقط خدا خواست بابام پولدار بود ساپورتم کرد الان هم شوهرم پولداره اما دوستم درس خون بود الان استاد دانشگاه هست تو همین سایت هم هست آنالیزا 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

رع، رسید ، دانشگاه تهرانه الان ، البته همکلاسیم نبود ، دوستم بود ، اسمش هم محمد معصومی بود

روزی ۱۲ ساعت می خوند معدلش ۱۹.۴۲ بود

البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..