2777
2789
عنوان

مسخره میکنن اسم ک گذاشتیم برا بچه

871 بازدید | 23 پست

والا اسم دخترمون گذاشتیم آیسو ،هی خانواده شوهرم میگن آیسو یا آیسیو 😭معنی زیبایی ماه طراوت آب ، 

دلم شکستن شوهرم اسمش دوس داره میگم تا دنیا نیومده عوضش کنیم راضی نمیشه

قشنگه که 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلیم اسم قشنگیه به نظر بقیه توجه نکن مهم اینه خودت دوس داشته باشی من اسم دخترمو پینار گذاشتن خیلیا نمیتونن تلفظ کنن 

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
اصلا خوشم نمیاد قبل از اینکه بچه به دنیا بیاد روش اسم بزارن هر کسی میاد ی چیزی میگه نظر ادمو عوض می‌ ...

درسته منم نمی‌خواستم بگم مجبورمون کردن هی گفتن مگه میشه اسم انتخاب نکرده باشین مجبور شدیم بگیم

عزیزم اسمی انتخاب کن که عرف هم بپسنده... 

الان با خانواده همسرت مشکل داری

چندسال دیگه ممکنه بچت بین دوستاش هم اذیت شه

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

حتما عوض کن ممکن فردا بچه ت اذیت بشه ببینه دیگران مسخره ش میکنن..

اما چقدر یکنفر میتونه بیشعور باشه که به انتخاب طرف مقابل احترام نزاره و مسخره کنه

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰