2777
2789

از درد بی کسی دارم یواش … یواش … زار میزنم ♩♫

واسه ؟ تموم قصه ؟ هـا ♩ اسمت رو فریاد میزنم ♩♫

میخوام بگم دوست دارم عاشقتم تا ♩ آخرش ♩♫

رسمش … نبود که ؟ بی وفا ♩ منو کشتی از اولش ♩♫

هیچی نخواستم غیر تو دوست داشتم همین و بس ♩♫

فکر نمیکردم که ؟ بری من میمونم تو ایـن قفس ♩♫

رفتی و من با ♩ خاطر عطر تن تو زنده ؟ ام ♩♫

رفتی ولی بدون عزیـز حقم نبود که ؟ بی توام ♩♫

تو این قمار بی کسی تنها ♩ منم بازیگرش ♩♫

بازیچه ؟ دست تــو و بازیچه ؟ دست همه  ♩♫

https://s1vip.ir/nabzmusic/1401/10/Omid%20Noori%20-%20Az%20Dard%20Bi%20Kasi%20(128).mp3

.در ازدحام دنیا ، اگر  انسانی را یافتی ؛ که تو را میفهمد ، رهایش نکن  !چقدر آن‌ها که ما را نمی‌فهمند بی‌شمارند💙 .... نزدیک اون کسایی بمون ، که به روحت آرامش میدن:) 
Mee to

Why?

.در ازدحام دنیا ، اگر  انسانی را یافتی ؛ که تو را میفهمد ، رهایش نکن  !چقدر آن‌ها که ما را نمی‌فهمند بی‌شمارند💙 .... نزدیک اون کسایی بمون ، که به روحت آرامش میدن:) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

Why?

دلم میخواد دوست داشته باشم

زنوشوهری بریم بیرون

خوش باشیم

ولی دوستی ندارم

🥺

همه میان فقط خونمون دعوت نمیکنن

منم دیگه دعوتشون نکردم

میشه دعا کنید خدا بهم فرزند سالم و صالح بده
2803
دلم میخواد دوست داشته باشم زنوشوهری بریم بیرون خوش باشیم ولی دوستی ندارم 🥺 همه میان فقط خونمون ...

اخی خیلی سخته که اونم نفهمه شما رو