2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ربات تلگرامه ، فقط یه سوال میتونید بپرسید

https://t.me/FaalHoosh_bot?start=6471362121

و برای سوالات بعدی باید بقیه رو دعوت کنید

ولی سوال مهمی بپرسید چون درواقع درست جواب میده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

برات حس میکنم ک ی بستگی افتاده روتون ک خودتون میتونید حل کنید 

خونه میخرید ان‌شاءالله با نذر و نیاز سنگین 

ازدواج داری فعلا کسی زیر نظرت داره اما دو دله بیاد سمتت چله سوره یس بگیر و هر روز ۷ مرتبه آیه ۷۴ سوره فرقان و بخون تاپیک حاجت رواییمو بخون ان‌شاءالله حاجتت روا میشه عزیزم متوسل شو ب حضرت عباس قسمش بده ب خانم ام البنین مطمئن باش بی جواب از در خونش ردت نمیکنه بگو یا ابلفضلل ابالغوث بشه ورد زبونت امیدتو نا امید نمیکنه 

برات حس میکنم ک ی بستگی افتاده روتون ک خودتون میتونید حل کنید  خونه میخرید ان‌شاءالله با نذر و ...

سلام عزیزم حسن رو نسبت به من میگی چرا  یه چند وقته حالم این قدر بده. یکی بهم گفت برات مدام جادو میگیرن. به نظرت کیه که این کار رو برام می‌کنه.  چی میخواد از جونم خیلی اذیتم. 

سلام گلم کسیه ک بهت حسادت داره چشم دیدنت نداره  چ علایمی داری تپش قلب داری ؟

مدام دلشوره دارم. همش بدبیاری میارم. همش آدمای بد روزگار سر راهم قرار میگیرن. بعضی وقتا هم نفسم بالا نمیاد سر درد های شدید دارم حالت سنگینی سرم. عزیزم می تونی بگی اونی که مدام  برام جادو میگیره.  چه نسبتی با من داره. همونیه که من ۸۰ درصد مطمینم  کار اونه    .خواهشاً بگو نسبتش با من چیه. 

برات حس میکنم ک ی بستگی افتاده روتون ک خودتون میتونید حل کنید  خونه میخرید ان‌شاءالله با نذر و ...

ممنون عزیزم

سوره یاسین برای چی؟ازدواج یا خونه

خیلی دلم میخواد خونه بخریم 

البته بدون حرف و سخن

در مورد ازدواج حستون نمیگه کیه؟چیکارس؟کجا دیده منا؟

وای یچیز عجیب

الان بابام داشت میگفت دیشب خواب دیده یه جایی نذری بوده

بابای من میره کف قابلمه را جمع کنه (ته دیگ طور)میگه این ته دیگا قشنگ بر اومدن و رنگی بودن بعد اسم حضرت ابولفضل نوشته بود

بعدش بابام تو خواب گریش میگیره

نمیدونم چرا اما حس کردم خیلی شبیه چیزیه که شما گفتید