2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

52 بازدید | 7 پست

بچه های شما هم مدام مریضن؟

من واقعا خستم

نمی دونم امسال چی شده!!!

بخاطر تغییر مکان ممکنه باشه؟

۶ ماهه که از شهری به شهر دیگه اثاث کشی کردم

تو این ۶ ماه بچه هام هر کدوم ۵ بار تب کردن

پشت هم مریضن...

یه دفعه که آنفولانزا گرفتن و تب بالا داشتن دکتر آزمایش خون نوشت،دادیم اما جز کمبود ویتامین دی مشکلی نبود الحمدلله.

خیلی نگرانم....

بچه های شما از پاییز تا حالا چطور بودن؟

اخ دقیقا امساال چه خبره..دختر بزرگ من ۳ سالشه ..تا پارسال سالی یکبار مریض میشد..از پاییز امسال چهارمین باره..دختر کوچولومم هی ازش میگیره.پووف

در پس هر قضاوت شما یک نفر می جوشد. یک نفر میسوزد. یک نفر میمیرد . قبل از انکه زبانت الوده کشتن کسی شود حرفهای خامت را بگذار خوب بپز

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

همون کمبود ویتامین دی باعث میشه زود سرما بخورن 

مال جابجایی نیست 

امسال هم ویروس ها زیاد شده 

تا میتونی بدنشون رو ‌قوی کن 

من خودم الان باردارم 

هر ماه سرما میخورم دیر هم خوب میشم 

سالهای قبل شاید سالی یک بار سرما میخوردم 

خواهرم هم پسرش دبستان 

ماهی دوبار سرما میخوره مادرش هم میگیره ازش

شکر خدا امسال پسر جاریم مریض نمیشه بجه های منم در امان هستن و کم مریض شدن 😐هر سال اون مریض میشد می یومد خونه ما پسرمو هم مریض میکرد هر چقدر بهش اعتراض میکردم نه خودش حالیش بود نه مادرش ولی پسر من مریض میشد پسر جاریم تا یک  هفته سمت خونه پیداش نمیشد

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍