2777
2789
عنوان

دبیر ریاضی مرد

599 بازدید | 11 پست

واقعا دیگه نمیشه به هیچکس اعتماد کرد.. دوستم نزدیک به یک ماه مدرسه نیومد و من هر راه ارتباطی که فکرش رو کنید امتحان کردم...حتی رفتم خونشون که البته کسی نبود ....از همسایه ها پرسیدم ...گفتن رفتن مسافرت ...اینا....که من تعجب کردم...چون رفیق صمیمی هستیم و کلا از هم روزانه خبر داریم یا بیشتر اوقات پیش همیم ..و این رو که همسایه گفت بیشتر نگران شدم ....حدودا 3 یا 4 روز بعد یعنی همین دیروز باهام تماس گرفته بود و زیاد حال روحیش تعریفی نداشت...رفتم اونجا یه ساعت تو بغلم فقط داشت گریه میکرد...گفت من یه ماه پیش رفتم کلاس خصوصی پیش دبیر ریاضی مدرسمون و اون بهم ت.ج.ا.و.ز کرد...یعنی من هاج و واج داشتم نگاهش میکردم و گفت به همسایه ها الکی گفتیم داریم میریم مسافرت و گفت من در واقع رفتم خونه خالم و اونجا ههم تحت نظر پزشک روان پزشک بودم...الان هم قرار نیست برگردم کلا میخوام برای زندگی برم یه شهر دیگه و اومدم خداحافظی و از این داستانا... و کلی صحبت دیگه...و اونجا من تازه فهمیدم..چرا دبیر مدرسمون عوض شد...خودش دیگه نیومد به قولی فلنگ رو بست... به قدری حالم گرفته و اینقدر به حال و روز رفیقم گریه کردم که حد نداره...خیلی حیف شد..اون رقیب و رفیق و خواهر و همه چیزم بود ولی الان دیگه هیچوقت نمیتونه اون ادم باشه....و کلا گفته قصد داره با همه قطع ارتباط کنه....و گفته دیگه میخواد بیخیال دانشگاه پزشکی و کلا ادامه تحصیل بشه...و هر چی هم بهش گفتم نکن پشیمون میشی ..زود عصبی میشد و باهام بحث میکرد..البته منم بهش حق دادم ..اتفاق خیلی بدی رو پشت سر داره میزاره...باید خودش تصمیم بگیره ...فقط امیدوارم در اینده بتونه زندگی خوبی داشته باشه... 

پشماممم چرا معلم ریاضی باید مرد باشه 

ازش شکایت نکردن ؟ اخی بمیرم براش 

یعنی با تو هم میخاد قطع رابطه کنه؟ الان هنوز هیجانی تصممیم میگیره  بهش بگو فقط با درس خواندن میتونی آروم تر بشی خودشو باید سرگرم چیزای دیگه کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انتقام کاراون مردک بیشعور و چراداره ازخودش میگیره.غم وغصه وناراحتی داره ولی اینکه دانشگاهم نرم دیگه واسه چی

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
پشماممم چرا معلم ریاضی باید مرد باشه  ازش شکایت نکردن ؟ اخی بمیرم براش  یعنی با تو هم می ...

اره....و من یه ان حالم خیلی گرفته شد و بهش گفتم من مثلا خواهرتم ..بعد یه دفعه وسط خونشون جیغ زد من به هیچکی اعتماد ندارم ..میفهمی..و کلا نمیذاشت پدرش نزدیکش بشه...پس اره میخواد با من هم قطع ارتباط کنه..چرا دارن کارای شکایت رو میرسن ..مدرسه نمونه هست..طبیعیه داشتن معلم مرد

انتقام کاراون مردک بیشعور و چراداره ازخودش میگیره.غم وغصه وناراحتی داره ولی اینکه دانشگاهم نرم دیگه ...

واقعا نمیدونم..الان حالش خرابه نمیفهمه ...حالا هر چی من یا مادر و پدرش هم بگن..فایده نداره..یه چند سال دیگه میفهمه چه اشتباهی کرده

اره....و من یه ان حالم خیلی گرفته شد و بهش گفتم من مثلا خواهرتم ..بعد یه دفعه وسط خونشون جیغ زد من ب ...

اره گفتم احتمالا مدرسه نمونس 

اشکال ندارع شوک بهش وارد شده فکر می‌کنه باید از همه فاصله بگیره  باید خودش حالش خوب بشه 

من  جای خانوادش بودم چشمای مرتیکه رو در میاوردم دیگه کار به شکایت نمیرسید