2789
عنوان

طلاق در عقد

242 بازدید | 9 پست

چقد طول میکشه اگه توافقی نباشه؟ 

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طلاق از طرف زن یا مرد؟؟ 

خانوم

ای خدا غصـــه نخور! از تو فراری نشدم!... بعد از آن حادثـــه در کفر تو جاری نشدم ... با وجودیکه به حکم تـــو دلم زخمی شد ... شاکی از اینکه مـــرا دوست نداری نشدم ...🫂

شاید کمتر از یک ماه 

توافقی نیستاا

مرده هم گفته طلاق نمیده💨

خانوم

اگر از طرف خانم باشه فک کنم کمی طول بکشه شاید ۳ای ۶ماه..اگر مرد که خیلی زودتر.. بستگی داره حق طلاق باکی باشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اگر از طرف خانم باشه فک کنم کمی طول بکشه شاید ۳ای ۶ماه..اگر مرد که خیلی زودتر.. بستگی داره حق طلاق ب ...

حق طلاق با طرف آقاست که گفته طلاق نمیدم

خانوم هم مهریه و نفقه رو میخواد بگیره و دختره 

وکیل نبودین شما☹️

نه🤔

حق طلاق با طرف آقاست که گفته طلاق نمیدم خانوم هم مهریه و نفقه رو میخواد بگیره و دختره 

دختر باشه مهریه اش نصف میشه. دیگه هی باید بدو بره دادگاه تا شاید طلاق بگیره.. البته میگن طبق قانون مرد مبلغ ۴۰۰میلیون میده خانم و توافقی جدا میشن تمام. دیگه مهریه هم نخواد سالی بگیره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻