زن داداشم آزمایش داده مثبته😍😍💛 چقد ذوق دارم:))) کاش دختر باشه🥺
از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
به صُبـح میرسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨ هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمدهايم و خام خواهيم رفت! هیچ روزی تکرار نمیشود،. دو شب شبیه هم نیست، دو بوسه یکی نیستند،. نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...! بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن... 👤#ژان_دلابرویه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از مردمی که تولدِ یک کودک را سرگرمی و زندانِ یک سگ را دلگرمی و قفسِ بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد:))! غزال هستم🙂💃اینکه چی بودم و چی شدم گردنِ من هه ولی اینکه چی بودی و چیشدی رو گردنِ من ننداز🙂 در کشوری که تاکسی هایش با یک زن تکمیل میشوند ولی با سه نفر مرد منتظر میماند امیدی به پیشرفت نخواهد بود،،،! سعدی کجایی که ببینی بنی آدم به یک ور همدیگه هم نیستند🌚
مبارکههه عزیزم🥺🥺😍😍عمه شدن بهترین حس دنیاست اگه فحش خوردنش و فاکتور بگیری
من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریهی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍