2777
2789

از یه طرف پشت کنکورم درست درس نخوندم،از یه طرف خیلی خیلی احساس تنهایی دارم،از یه طرف حتی بیرونم میرم باز اعصابم خرابه،خودمو با بقیه مقایسه میکنم،چقدر شادن بقیه ،چقدر دارن زندگی میکنن

راستش من هیچی از زندگی نفهمیدم

دلم میخواد از صبح تا شب فقط یه جا دراز بکشم،بعد همه انتظار دارن بشینم سفت و سخت درس بخونم با انرژی که نیست

(کمکم کنید)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکنم اکثر ما آدما این حس هارو تجربه کردیم...

اگر اهل درس خوندن نیستی پشت کنکور نمون و وقت و عمر و انرژیت رو هدر نده

برو دانشگاه آزاد یا برو یه حرفه خوب یاد بگیر برو سرکار

پشت کنکور موندن خیلی بده

چه چیزی باعث شده اینجوری بشی؟

نمیدونم ،خستم و بی حوصله ،ترس از آینده دارم ولی هیچ حرکتی نمیزنم،همش میگم فلانی ببین چقدر خانوادش شاده چقدر تفریح میرن،بعد خودمونم تفریح بریم میگم چقدر بده چقدر خسته کننده برگردیم خونه

و هی تکرار میشه این حسا

نمیدونم ،خستم و بی حوصله ،ترس از آینده دارم ولی هیچ حرکتی نمیزنم،همش میگم فلانی ببین چقدر خانوادش شا ...

همه اینجوری ان یکم مدیتیشن کن جذب خواسته پول برو تحقیق کن حتما خوب میشی منم اینجوری بودم خیلی بهتر شدم 

مثلا چ حرفه ای

ارایشگری ناخونکار مژه کار کلا هر چیزی که مربوط به آرایشگری الان خیلی درآمد داره

طراحی لباس.. هر کاری که علاقه هم داشته باشی

هم به درآمد میرسی هم تو اجتماعی هم میتونی با خیال راحت تفریح کنی کلی حالت بهتر میشه

فکر میکنم اکثر ما آدما این حس هارو تجربه کردیم... اگر اهل درس خوندن نیستی پشت کنکور نمون و وقت و عم ...

آخه من درسم خیلی خوب بود ،دلم میخواد درس بخونم ولی انرژی ندارم بشدت خستگی روحی و جسمی دارم

ثبلا اینطور نبودم ولی الان تا یه جا دراز میکشم سریع خوابم میبره از خستگی کارایی که نکردم

نمیدونم ،خستم و بی حوصله ،ترس از آینده دارم ولی هیچ حرکتی نمیزنم،همش میگم فلانی ببین چقدر خانوادش شا ...

خب به ثبات نرسیدی هنوز و نمیدونی از زندگی چی میخوای بشین با فکر خیلی باز فکر کن ببین دوست داری چی باشی تو زندگی و چه صدات کنن و اینکه چی حالت رو خوب میکنه؟؟

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
آخه من درسم خیلی خوب بود ،دلم میخواد درس بخونم ولی انرژی ندارم بشدت خستگی روحی و جسمی دارم ثبلا این ...

احه وقتی انرژی نداری و از نظر روحی خوی نیستی نمیتونی درست درس بخونی بعد کنکور هم بدی بی نتیجه میشه و کلی حالت بدتر میشه 

اگه میتونی روحیه ات رو درست کنی و با انگیزه بشی حتما بخون