2777
2789
عنوان

کیا زایمان طبیعی انجام دادن

184 بازدید | 18 پست

خیلی سخته؟؟ اگه برگردین عقب دوباره انجام میدین؟؟ من چاق نیستم ۶۰ کیلو ام قدم ۱۶۵ ولی لگنم پهنه خانپاده مادریم همشون این مدلی بودن الان باردارم یه سریا میگن چون لگن پهنی داری راحت میتونی زایمان طبیعی کنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعی بودم 

ده تا دیگه هم بیارمطبیعی رو انتخاب میکنم 

ولی با آگاهی و آمادگی و ورزش

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

قرار بود سز کنم زایمان زودرس داشتم مجبور شدم توی دولتی و بدون بیدردی زایمان کنم قبلش خیلی میترسیدم از طبیعی ولی الان بفکرم که اگه یروزی دوباره خواستم زایمان کنم برم طبیعی البته اپیدورال

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

من دوتا زایمان طبیعی داشتم یکی ۱۸ سالگی  یکی ۲۴...🥲 ولی راستشو بگم؟؟ اگه بخام یه بچه ...

من مجردم ،خیلی میترسم از ازدواج و بارداری طبیعی و زایمان،۲۲ سالمم هست 

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
خب معلومه دیگه 😐

دکتر با سونو و معاینه میفهمه ازبیرون که ملوم نیست

در کل منم یه طبیعی داشتم راضی بودم این یکی معلوم نیست بخاطر کمرم بتونم طبیعی بیارم یا نه دکترم گفت سزارین ولی خودم میترسم چون دیده بودم کسایی که بامن بسترین و سز بودن چقد اذیت بودن سر شیردهی راه رفتن تا دسشویی نمیکردنم ترخیص نمیشدن

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اپیدورالچجوریه؟

درد و خیلی خیلی کم میکنه 

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰 

2790
2778
2791
2779
2792