2777
2789
عنوان

تعرض 😔

6177 بازدید | 55 پست

امروز داشتم از کلاس زبانم میومدم بعد کوچه ما خیلی خلوته یه کاپشن رو زانوم پوشیده بودم بعد دیدم صدای موتور میاد برگشتم اهمیت ندادم بعد هوا سرد بود کلاهمو گذاشتم یهو دیدم یکی از پشت دست زد به باسنم دستش گرفتم کشیدم رفت جلو گفت جوون خیلی هول کرده بودم رفتم پیاده رو دست بردار نبود حرفای ناجور میزد زنگ زدم بابام اومد ولی فرار کرد خیلی حالم بده خدا لعنتش کنه 😑😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

لعنت به این مریضای عوضی 

من کلا فوبیای موتور دارم از پشت سرم بیاد وامیستم نگاش میکنم تا رد شه بعد بقیه راهمو میرم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

اینا مریض جنسین کثافتا ...چند وقت پیش تو مترو یه مرد حدودا ۴۵ ساله بود از شلوغی سواستفاده کرد چسبونده بود خودش به پشتم وقتی دیدم زیاد داره پیش میره برگشتم تو جمع گفتم خیلی کثافتی پدر سگ 😕😕

حتما دوربین مدار بسته هست راحت پیداش میکنن

من قبلا سر یه تصادف شکایت کردم انقدر کار داشت بیخیال شدم الانم بیخیال میشم از این به بعد اسپره فلفل همراهم میبرم و اگه کسی همچین کاری بکنس دفعه دیگه ول کنش نمیشم تا میخوره میزنمش ولی خب همون موقع اوم مات میشه نمیتونه کاری کنه

اینا مریض جنسین کثافتا ...چند وقت پیش تو مترو یه مرد حدودا ۴۵ ساله بود از شلوغی سواستفاده کرد چسبوند ...

وقتی بچه بودم تو مترو شلوغ بود ۱۱ سالم بود یکی دستش آورده بود پشتش منم چسبش بود داشت دست میزد به و.ا.ژنم خیلی حس بدی داشتم و یه چیزایی هم میدونستم که شخصیه ترسیدم بودم به مامانم گفتم ولی در باز شد اون بیشعور حروم.زاده

منم از این تجربه ها داشتم مخصوصا تو شلوغی ها، تا مدت ها وحشت داشتم از شلوغی 

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه.........