2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکتر یه لقمه آمادس؟ پول مهمه عزیزم ولی اینو کسی میگه که هیچ تلاشی هیچ اقدامی برای زندگی نکنه بزار ی ...

اینا همش تئوریه😊شما ازدواج کردین و تجربه دارین یا از روی کلیشه این حرفارو تکرار میکنین و ذهنیت بقیه رو خراب میکنین نسبت به ازدواج؟!حتی اگه با عشق و احساس و علاقه ازدواج کنی و پول یا کار دست و حساب نداشته باشی و لنگه اجاره خونه و خورد و خوراک باشی،عاشقی یادت میره🤐

👨‍👩‍👧
اینا همش تئوریه😊شما ازدواج کردین و تجربه دارین یا از روی کلیشه این حرفارو تکرار میکنین و ذهنیت بقیه ...

اره هردو مکمل همن هم حسن مهمه هم پول توی شرایط بد اقتصادی :)

ولی به خاطر جایگاه طرف بخوای بری جلو قبول کنی تهش بازم احساس پوچی می‌کنی ..

۹ماهو توی همین شرایط این خانوم بودم 🙂ولی باز هم نشد نتونستم با کسی که روحم باهاش یکی نشده زندگی کنم ته دلم همیشه دودل بودم 

۱۲ سال تفاوت سنی هم بد نیست .

من خیلی ها رو دیدم که ۱۲ یا ۱۴ شال تفاوت سنس دارند اما خوبن  .اگه اهل مسافرت و پر انرژی باشند اگه معیارهاتو داره 

مشاوره قبل از ازدواج حتما برید .روحیه هاتون بهم نخوره اذیت میشه .اما شرایط خوبی داره .کارش مشخصه و پولدار هم هست .حالا شاید یکی باشه که ۴ سال تفاوت سنی باهات داشته باشه اما با روحیات شما یکی نباشه و پر انرژی نباشه .باید اینها رو با دقت بررسی کنید

نه هنوز 

عزیزم خودت بهتر میدونی چه مسیری پیش روته اینکه بتونی مسئولیت زندگی مشترک و درس و کشیک و اینا رو با هم به عهده بگیری آسون نیست از طرفی سنتم کمه یعنی منظورم اینه که دیر نشده برات . امیدوارم هرتصمیمی میگیری به صلاحت باشه