2777
2789
عنوان

تو نی نی سایت کسی حسود نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 33 پست

به نظرم رو خودت کار کن که به ادمی که حتی نمیشناسیش حسودی نکنی

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیکت درمورد تاپیک منه. پس باید بگم نی‌نی‌سایت جای کنکور و تاریخ انقضای کرمپودر هم نیست. وقتی درمور ...

تاپیک کرمپودر و کنکور زدم نظر بپرسم

چون سایت تبادل نظره

شوآف نکردم

evolving=درحال تکامل

اگر اینطوره خب اینجا جای مشورت و دردو دل هم نیس بهتره برن روانشناس 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

جای هیچکدمشون نیستم،ولی نه کسی که واقعا خوشبخته خوشبختیشو جار میزنه نه کسی که واقعا پولداره و چشم و دل سیر داراییشو به نمایش میذاره بقیه ببینن،من خودم اصلا حس خوبی به اینجور کارا ندارم 

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃

برا ما سرگرمی هست من خیلی دوست دارم تاپیک طلا و این چیزا رو .مگه چیه .دلتون بزرگ‌ کنید 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
بجز سایت بارداری نگاه کنی قشنگ برا همه چی هست

اینکه درست حرف منم همینه پس نمیشه گفت کسی که تاپیک طلا و نمیدونم خرید میزنه عقده داره یا فلان چون در طول روز هزارتا تاپیک متفرقه میزنن هر کس مختاره تو هر تاپیکی که میخواد شرکت کنه و بنظر منم حداقل بهتر از تاپیک خواهر شوهر مادرشوهر و .. هست

به کی حسودی کردم؟

پس چرا فکر میکنی عقده ی دیده شدن دارن؟؟؟؟ 

در این که همه ی انسان ها دوست دارن دیده بشن و تشویق بشن که شکی نیست. یه چیز ذاتی هست. 

ولی من هیچ وقت از اینطور تاپیک ها این حس رو نگرفتم. اکثرا هم چیز هایی میخرن که خیلی معمولی هستن . 

اینجا نه کسی میتونه از خوشیش بگه نه خریدش نه مسافرتش چون همیشه یه عده ناراضی هستن. 

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

چون شما صریح گفتید من هم صریح نظر میدم

کسی‌که حسود نیست و معتقده اینجا جای گذاشتن عکس طلا و غذا و...نیست تاپیک غذا و طلا رو ترک می‌کنه و نظری نمیده

ولی کسی‌که تا دقیقه آخر توی تاپیک میمونه و به استارتر انتقاد می‌کنه و گزارش میزنه و... بسیاااار آدم حسودیه