2777
2789
عنوان

چیکار کنم ؟

84 بازدید | 17 پست

بچه ها من تو تاپیک قبلیم خداحافظی کردم و گفتم دیگه نمیام سایت و میخوام برم شروع کنم به درس خوندن اما نمیدونم چرا نمیشه 😔حوصلش نمیاد 

میدونید حس میکنم دیگه باختم و اگه تلاشی هم کنم بازم باختم دیگه و میگم تلاش کردن و سختی دادن خودم چه فایده داره ؟؟ وقتی قراره ببازم چرا تلاش کنمو به خودم سختی بدم؟ 😔😔😔😔😔

چیکار کنم ؟ 

نا امیدم و دلم گرفته 

عذاب وجدان دارم به خاطر اینکه روزامو به راحتی از دست دادم ک به حرف خانوادم گوش ندادم  و بهشون دروغ گفتم که دارم درس میخونم  

ناراحتم که آینده ای که میتونستم داشته باشم رو با دستای خودم نابود کردم😔

ای کاش میشد برگشت به گذشته

چجوری جبران کنم گذشتمو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قابل درک هستی 

شاید گذشته رو نشه برگردوند ولی میشه ک از این فرصت ها ت نهایت استفاده رو ببری 

تو نیاز ب یه انگیزه درونی داری

درس خوندن شبیه فرایند های خود تنظیمی مثبت تو بدنه مثل خاروندن دست تاحالا بهش دقت کردی یه قسمت دستتو انتخاب کن و بدون هیچ دلیلی شروع کن ب خاروندنش بعد  چند دقیقه مثل یه گزیدگی حشره میخاره درس خوندن هم همینه از ساعت مطالعه کم شروع کن و استمرار داشته باشه بعد یه مدت میبنی ناخودآگاه ب سمت درس خوندن کشیده میشی 

این پنج شیش ماه چ بخونی چه نخونی میگذره ولی ب این فک کن اگه بخونی تهش چقدر شیرینه 

قابل درک هستی   شاید گذشته رو نشه برگردوند ولی میشه ک از این فرصت ها ت نهایت استفاده رو ببری ...

میدونی با خودم میگم وقتی قراره آخرش ببازم چرا تلاش کنم و به خودم رحمت بدم؟😔😔

میدونی با خودم میگم وقتی قراره آخرش ببازم چرا تلاش کنم و به خودم رحمت بدم؟😔😔

حتی یه ساعت درس خوندن رو نتیجه کنکورت تاثیر داره 

کمالگرایی رو کنار بذار، این همون تله ای هست که چندصد هزار نفر رو هر سال گیر میندازه و تبدیلشون میکنه ب سیاهی لشکر 

من سال دومی ک کنکور دادم وقتی از سر جلسه اومدم بیرون فقط یه چیزی ب خودم گفتم اونم این بود ک اگه فقط دو ماه خونده بودم ب اون نتیجه ای ک میخواستم می‌رسیدم 

حتی یه ساعت درس خوندن رو نتیجه کنکورت تاثیر داره  کمالگرایی رو کنار بذار، این همون تله ای هست ...

میدونی کسی نیومد تو تاپیکم یا اگه هم اومد چیزهای منفی گفت درسته حقیقت هارو گفتن اما من نیاز داشتم حرفای مثبت ببینم و تو اومدی و کمی با حرفات از استرسم کم کردی 

ممنونم 🥲🧡

تست های کنکور چه راحت چه سخت ارزش یکسانی داره

یدونه تست کلی رتبه تورو جابجا میکنه

درسایی که تست خیز تر و مهم ترن رو جدا کن

وقتتو بزار روی اونا

اگه هم کاری رو خواستی انجام بدی از همون لحظه شروع کن به انجام دادنش یبار میبینی این از فردا و از شنبه دیگه گفتنا میرسه به روز کنکورا

evolving=درحال تکامل
مگه تهشو دیدی  اولین کنکورت۱۴۰۰بوده؟چرا نمیتونی بازم کنکور بدی؟

برای اینکه خانوادم نمیزارن و هزینه ی ثبتنام یا چمدونم انتخاب رشته و اینارو بهم نمیدن دیگه 

خودمم پول ندارم 

تازه ترمیم معدل هم هست برای سال دیگه هم یازدهم و هم دوازدهم 

شاید دوازدهم و دیگه نتونم ترمیم کنم چون امسال ترمیم میکنم اما سال یازدهم و که اگه شد ترمیم کنم که باز هزینه میخواد از کجا هزینشو جور کنم 

برای همین میخوام امسال تموم کنم این کنکور رو دیگه خودمو راحت کنم