2777
2789

سلام، برادرم نمیزاره کار کنم، خیلی هم خسیسه اصلا اب از دستش نمیچکه، اینجوری نیست که بتونم بدون اجازش برم کار کنم زورم بهش نمیرسه، از یه طرفم دست خودش نیست خرج کن نیست، گفته خرجیت با من اما پول خاصی به من نمیده ماهی 1 تومن که خودتون میدونید ماهی 1 تومن هیچی نمیشه من اون زمان که کار می‌کردم هر چی دلم میخاست برا خودم میخریدم، بعضی اوقات دلم طلا میخاد طلای خاصی ندارم، روم نمیشه بهش بگم، بعد بگه نه خودم آب میشم، شما باشید چطور رفتار میکنید، خیلی ملاحضه گره تو خرج کردن خرج خودشم زیاد نمیکنه 😑😑😑

میگم بشین سرجات توی زندگی من دخالت نکن به تو مربوط نیست من کار میکنم یا نه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنش خیلی بیشتر از منه تو خونه اون تصمیم میگیره جای پدرمه

بهش بگو خرج من بیشتر از ایناست و دلم میخواد یه تکه طلا برا خودم بخرم اگر برای شما زحمت هست و نمیتونید بدید خودم برم سرکار 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

جای پدرمه نمیتونم اینجوری بهش بگم 😢 

وقتی داره محدودت می‌کنه لازمه باهاش برخورد کنی که حد خودش رو بدونه 

حالا توهین نکن سعی کن محترمانه باهاش صحبت کنی بگو دوست دارم مستقل بشم و یسری نیازها دارم که نمیتونم به تو بگم و ....

اگه هیچ جوره قانع نشد اونموقع جلوش بایست 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بگو دختر باید دستش توی جیب خودش باشه بذار یه هنر داشته باشم دو روز دیگه به خاطر خرجی مجبور نشم شوهر کنم و هر اخلاقشو تحمل کنم

البته کلاس کاری که میخوای بکنی هم خیلی مهمه محیط کارت خیلی مهمه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز