ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک کردم فقط من اینجوری ام. بخدا منم چله گرفتم طرف برگرده رل زد 💔🤣
😂😂😂باور میکنی من چقد گریه کردم چقددررررر دعا چقد نماز حاجت اخرش پیامو میبینه انگار فوشش دادم ب تخمشم نبود نکرد یه ممنون بگه
منکه دیگه سپردمش بخدا از این میسوزم یعنی انقد ازم بدش میاد انقد تحمل تایپ یه کلمه برامو نداره بیخیال منکع بیخیال شرم بزار کارما بزنه
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
منم عین تو . بیشعور حتی یه لایک هم نمیکنه ، دیشب کوئسشن باکس اینستاگرام گذاشتم حتی برادرش هم برام ن ...
لیاقت ندارن برای همیشه بهم ثابت شد پسرا سنگدل وبی احساسن یذره احساس تو وجودشون نیست
دیگ برام مهم نیست اره هنوزم شاید دوسش داشته باشم ولی دیگ الان با نفرت قاطی شده دیگ تو قلبم چالش کردم