امروز صبح بچم تب داشت رفتم با عجله براش آب بیارم دامنم گیر کرد به تخت با شکم افتادم زمین در لحظه یه دردی قسمت بالا شکمم اومد انگشتم کبود شد کتف اون یکی دستمم خیلی درد می کنه اما نه آبریزش نه خونریزی نداشتم به نظرتون ممکنه برای بچم اتفاقی افتاده باشه؟
نه یکی ازاسناها ماهای اخر افتاده بود روسنگ روشکمشا هیچی نشد بچشم سالمه دنیااومده باهوش سالم بزرگ شده اصلا نگران نباش ایه الکرسی بخون اگه نگرانی برو سونو بده خدا فکر همه جاشو کرده محافظت میکنه ازش نگران نباش
به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ایشالا که هیچی نیست چون سه ماه اول جنین توی لگنه چربی و کیسه ابم عایقه حرص نخور ولی دکتر حتما برو فوقش امپول پروژسترون میزنی خیالت راحت تره
مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست