nadinina مدیر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 30 عنوان بی بی چک مثبت بعد از انتقال | مشاهده متن کامل بحث + 2078 بازدید | 39 پست بچها من از روز ۹ انتقال بی بی چک میزنم روز ۹ یه هاله افتادبعد روز ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ و ۱۴ که امروز میشه زدم پررنگتر شد میشه امیدوار بود؟یعنی کسی بوده بی بی مثبت باشه اما آزمایش منفی شده باشه 1402/11/16 | 14:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nadinina مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 30 بارداری عزیزم من روز ۱۲ زدم پر رنگ بود روز ۱۴ رفتم آزمایش ۶ هزار بود پناه بر خدا خدا حفظش کنه عزیزم
نوووور عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 2489 منم میخوام وارد سیکل انتقال بشم به امید خدا الان دارم مکمل میخورم میشه بگید چ کارهایی انجام دادید ؟ خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
ماهی_گلی_پنجاه_ساله عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1118 اگر پررنگ نمیشد نمیشد روش حساب کرد ولی چون میگی داره پررنگ میشه مبارکه احتمال زیاد مامان شدی
nadinina مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 30 سلام علائمتون چی بوده؟ فقط تکرر ادرار دارم عزیزم و روز ۱۰ و ۱۱ خیلی ریز در حد ی نقطه لک داشتم
nadinina مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 30 اگر پررنگ نمیشد نمیشد روش حساب کرد ولی چون میگی داره پررنگ میشه مبارکه احتمال زیاد مامان شدی&n ... والا ۱۲ و ۱۳ پررنگ شد ولی امروز که ۱۴ هست خیلی نه واسه همین سر در گمم
آنا۰ عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 585 فقط تکرر ادرار دارم عزیزم و روز ۱۰ و ۱۱ خیلی ریز در حد ی نقطه لک داشتم مبارکت باشه گلم استرس نداشته باش حتما مثبتی ان شاالله برای منم دعا کن دیروز انتقال داشتم امروز روز دومم
ماهی_گلی_پنجاه_ساله عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1118 والا ۱۲ و ۱۳ پررنگ شد ولی امروز که ۱۴ هست خیلی نه واسه همین سر در گمم ان شاء الله که نی نی باشه. بنظرم هست من بودم امروز میرفتم آزمایش فکر کنم بتا عصر هم میگیرن اینجوری از فکر و خیال خلاص میشی. ان شاء الله نی نی باشه و سالم و صالح بیاد به خانواده اتون.
nadinina مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 30 مبارکت باشه گلم استرس نداشته باش حتما مثبتی ان شاالله برای منم دعا کن دیروز انتقال داشتم امروز روز د ... ان شالله ..الهی شما هم دست پر بیای
ویانا۲۶ عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 11231 والا ۱۲ و ۱۳ پررنگ شد ولی امروز که ۱۴ هست خیلی نه واسه همین سر در گمم خب روز ۱۴ ک باید آزمایش بدی آزمایش دادی ؟ 🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه خداجونم شکرت 😘
nadinina مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 30 خب روز ۱۴ ک باید آزمایش بدی آزمایش دادی ؟ دکتر گفت ۱۶ انتقال
ویانا۲۶ عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 11231 پناه بر خدا خدا حفظش کنه عزیزم مرسی عزیزم همچنین نی نی شما رو 😘 🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه خداجونم شکرت 😘
ویانا۲۶ عضویت: 1397/09/11 تعداد پست: 11231 دکتر گفت ۱۶ انتقال اوهوم به من گفت اگه روز ۱۴ برو اگه منفی بود روز ۱۶ دوباره برو 🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه خداجونم شکرت 😘
nadinina مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 30 ان شاء الله که نی نی باشه. بنظرم هست من بودم امروز میرفتم آزمایش فکر کنم ب ... فردا میرم ان شالله
nadinina مدیر استارتر عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 30 منم میخوام وارد سیکل انتقال بشم به امید خدا الان دارم مکمل میخورم میشه بگید چ کارهایی ... من کار خاصی نکردم عزیزم همینطور معمولی بود