2777
2789
عنوان

‌ 💩 شانس که میگن منم

175 بازدید | 7 پست

گوشی خریدم ۶۰ ملیون فرداش اومد پایین انقد پایین که به ۴۰ تومن رسید 

طلا بود ۲۲۵۰ نخریدم گفتم مث گوشی ضرر نکنم حالا هر روز میره بالا الانم که ۲۸۰۰

اصلا قابلیت خاصی توی سرمایه گذاری دارم🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمومی نداره که 

جونم برات بگه یه ماه پیش خاستم ماشین بخرم گفتم گرونه ایشالا یه ماه دیکه قیمت میاد پایین امروز رفتم پرس و جو کردم نکو ماشینی که دو ماه پیش ۲۰۰ میلیون میدادن الان شده ۳۵۰ میلیون😂موندم بخدا با این شانسم 

یا همین دیروز تو بازار از یه کت و دامن خوشم اومد تا رفتم کارت به کارت کنم رمز و ۳ بار اشتباهی زدم کارتم سوخت دوبار رفتم مغازه تا با پول حساب کنم نگو کت و دامن خوشکه رو خریده بودن همون یکی هم مونده بود فقط😂😂

تمومی نداره که  جونم برات بگه یه ماه پیش خاستم ماشین بخرم گفتم گرونه ایشالا یه ماه دیکه قیمت م ...

مشکل ما اینه زیاد حساب کتاب میکنیم مامانم.و ابجیم هرچی بخان همون لحظه میخرن اصلا براشون پایین بیاد و بالا بره مهم نیس 

همیشه هم رو سودن 😐

مشکل ما اینه زیاد حساب کتاب میکنیم مامانم.و ابجیم هرچی بخان همون لحظه میخرن اصلا براشون پایین بیاد و ...

مامان منم لباسشویی و فرش و یخچال و باهم یه جا خرید پولشو نداشت گفتم نخر گفت چرا نخرم قسطی میدم الان که فک میکنم اگه به حرف من گوش داده بود رو گونی نشسته بود

مامان منم لباسشویی و فرش و یخچال و باهم یه جا خرید پولشو نداشت گفتم نخر گفت چرا نخرم قسطی میدم الان ...

بخدا مادرشوهرم اینا هم همینجوری هستن کل زندگیشون با وام. و قسطه 

بقول تو رفته ۴تا فرش و یخچال ساید و ظرفشویی و کلی ظروف گرون برا دکوری خریده 

که ظروف دکوری رو از جای دوست شوهرم برداشت همه روقسطی 

بعد منه خر از همین ظروف دکوری نمیرفتم از جای دوست شوهرم بردارم میگفتم چطور یکجا پولشو بدم وقتی دیدم اون رفت قسطی خرید منم رفتم قسطی خریدم