2777
2789
عنوان

کارنامه

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 40 پست
چه درسی؟حتما مدرسه نرمالی نمی رفتی

بخدا دولتی عادی بودم بعد درس علوم و فارسی سوالا رو دادن بعد معلم ریاضی فت میخوام کلاس تقویتی بزارم ده تومان بیاید آقا ما رفتیم ۱۰۰تا دانش آموز تو دوتا کلاس بعد سوال رو توی اون یکی کلاس می‌نوشت و توضیح میداد بعد اونها میخواستند وارد دفتر کنند میومد این کلاس توضیح میداد وقتی ما می‌خواستیم وارد دفتر کنیم می‌رفت اون کلاس بعد اون کلاس تقویتی چهارشنبه بود ما شنبه رفتیم سر جلسه دیدیم همون سوالا با همون عدد هستند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد شاید بگی که با نمره اومدی بالا مامان من یک روز جلوتر اومد مدرسه که کارنامه بگیره ندادن بعد بالای یکی اومده بود از هفتم بعد میگفت بچه من ۱۹.۵۰شده معدلش رو بهش ۲۰میدین بعد مدرسه ما گفت پس اونی که درس خونده با بچه ی شما باید یک فرقی داشته باشه 

البته الان کارنامه امتحان ماهانه و میان ترم همراه با برگه ها رو دارم بخوابد میزارم توی کارنامه ماهانه همه ۲۰شدم به جز مطالعات و علوم و ریاضی که شدم ۱۸ عربی هم تو برگه ۱۵کامل گرفتم اما از۵نمره ۴.۵داد گفتیم چرا گفت چون می‌خوام توی ترم بهتون بدم بعد توی عربی هیچکس ۲۰نشد مثلا یکی از بچه ها از۱۵شد۱۴.۵بهش۵نمره کامل رو داد کلا همه تو ماهانه امتحان عربی رو شدن ۱۹.۵و اینکه تمام نمره کلاسی و امتحان کلاسی هام همه کامل می‌گرفتم

اگر دولتی بود این معدل شاهکار حساب میشد

موقع امتحانات کلا حالم خیلی بده بود شب امتحان از استرس و ترس امتحان اصلا خوابم نمی‌برد و موقع امتحان من میلرزیدم و سر امتحان علوم خیلی عذر میخواهم ولی حالت تهوع داشتم و استفراغ کردم سر امتحان عربی تپش قلب شدید داشتم جوری که گریه کردم تا خوب شد سر امتحان مطالعات قرار بود ساعت دو نصف شب بخوابم چهار صبح بیدار شم و آلارم گذاشتم اما خانواده ام دلشون نیومد بیدارم کنند و آلارم و خاموش کردن بعد ساعت پنج  صبح که بیدار شدم چنان حالم بد بود که اصلا نمیشه بگی پنج صبح بیدار شدم چون با استرس خوابیده بودم بعد در حالت عادی من خوابم خیلی خیلی سنگینه 

هیچکس این شب نخوابیدن ها و استرس و....نمی‌بینه اما همه کارنامه و لوح رو میبینن حالا خداروشکر خانواده من سخت گیر نیستند مثلا اینطوری نیستند که بچه حتما باید بیست بشه چون فلانی بیست بود و همین که حق انتخاب گذاشتن با خودم باشه این علاقه ی من و زیاد می‌کنه پدر و مادرم میگن برای خودت میخوای بیست بشی نه برای ما به درد خودت میخوره نه ما همین که زور و اجبار نیست ،باعث میشه درس و دوست داشته باشم 

قبلا یک فیلمی دیدم خیلی قشنگ بود تو فیلم یک مرد داشت به انگلیسی می‌گفت بعد ترجمه شو زیرش نوشته بود الان ندارند بزارم براتون اما خب آنقدر قشنگ بود که هنوز یادم مونده 

تو فیلم گفته بود که هر کاری سختی خودش رو داره باید ببینی تو چه کاری رو دوست داری گفته بود باید ببینی تو کدوم سختی رو دوست داری مثلا تو اگر بخوای 

مغازه بزنی باید از صبح تا شب روی یک صندلی بشینی و آخر متر درد بگیری و اینکه میخوای از صبح تا شب را مشتری چونه بزنی یا اگر آرایشگر بشی دست درد و گردن درد میگیری اگر بخوای درس بخونی امتحان و استرس داره کلا ببین تو چه سختی رو دوست داری